DOLAR
32,5732
EURO
34,7825
ALTIN
2.509,19
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI VE BAŞKAN CAN MECLİS ÜYELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI VE BAŞKAN CAN MECLİS ÜYELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Bilecik Belediyesi Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Nihat Can’ın verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa; Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, meclis üyeleri ve aileleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile basın mensupları katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program sonunda Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, meclis üyelerine Teşekkür Plaketi ve kahve fincanı takımı hediye etti.

Programda konuşan Belediye Başkanı Nihat Can, programda yaptığı konuşmada 5 yıl boyunca Milletvekilimiz Selim Yağcı ve belediye meclis üyeleri olarak şehrimiz için güzel çalışmalarda bulunmak üzere kararlar aldıklarını belirterek; Bilecik Belediye Başkanlığı çatısı altında şehrimize hizmet ettiğimiz değerli Meclis Üyesi arkadaşlarımızla son meclis toplantısı olması dolayısıyla yemekte bir araya geldik. Öncelikle 14 Kasım 2017 yılında vefat eden Meclis üyemiz Zafer Atasev kardeşimizi de rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, ailesine sabırlar diliyorum. Başta fiziki olmak üzere şehrimize kültürel, sanatsal ve sosyal anlamda yaptığımız bütün çalışmalarda güzel emekleri ve imzaları olan bütün Meclis üyesi arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde güzel kararlar aldık. Başta Milletvekilimiz Selim Yağcı olmak üzere bu çatı altında görev alan bütün belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’BİLECİK’İMİZ VE HEMŞEHRİLERİMİZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR’’

Milletvekilimiz Selim Yağcı ise Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye meclis üyelerine çalışmaları ve katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Bilecik’in ve hemşehrilerimizin hizmetin en iyisine layık olduğunu kaydeden Milletvekilimiz Selim Yağcı, ‘’ 2004 yılında; Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele… diyerek çıktığımız hizmet yolculuğuna; Canla Başla İlk Günkü Heyecanla diyerek Bilecik’teki hizmet bayrağını bizlerden devralan Belediye Başkanı Kardeşim Nihat Can ve beraberindeki meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Görev süremiz boyunca güzel hizmetlere imza attığımızı düşündüğümüz meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 14 Kasım 2017 tarihinde vefat eden ve güzel kararlarımızda katkısı olan Zafer Atasev kardeşimi de bu vesile ile tekrar anıyor ve rahmetle yad ediyorum. Belediye Başkanlığı Meclis çatısı altında her bir arkadaşımızla birlikte Bilecik ve insanımız için en güzelin kararını almak için uğraş verdik. İnşallah bundan sonra da şehrimiz ve insanımız için en güzeli ortaya koymak için el birlik çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, meclis üyelerine Teşekkür Plaketi ve kahve fincanı takımı hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.