DOLAR
32,5561
EURO
34,8485
ALTIN
2.427,01
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik Md Estetik ve Güzellik Merkezi Açıldı

Bilecik Md Estetik ve Güzellik Merkezi Açılıyor.

Bilecik merkezli olarak faaliyetlerine başlayan MD estetik, deneyimli kadrosu ile bay ve bayan müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor. MDestetik müşterilerie sağlıklı ve ferah bir salon konsepti ile şehrin tam merkezinde Cumhuriyet Mh. Sabribey Sk. No:2 D:5 Bilecik adresinde hizmet verecek.

MDestetik Bilecik’teki estetik ve güzellik merkezleri arasında prestijli ve saygın bir konuma sahip olmayı hedefliyor. MDestetik en sağlıklı ve en etkili teknikleri kullanarak müşterilerinin en iyi sonuçları alabilecekleri Bilecik Lazer Epilasyon , cilt bakımı, bölgesel zayıflama, medikal hizmetler, kalıcı makyaj, el ve ayak bakımı gibi hizmetleri Bilecik halkına sunmayı amaçlıyor.
Müşterilerinin ferah ve konforlu bir ortamda hizmet almalarını sağlamak için 6 ana kategoride ve  son teknoloji cihazlarıyla ‘’ Güzelliğinize güzellik katmaya hazır mısınız? ‘’ sloganı ile  yola çıkan MD estetik  sektöre yenilikler kazandıran yatırımları ile kıskandıran bir marka enerjisine sahip olacak.
MD Estetik ile ayrıntılı bilgiye web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.