DOLAR
32,5021
EURO
34,7759
ALTIN
2.491,03
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Bilecik Kızılay’ından kan bağışı programı

Bilecik Kızılay Şube Başkanı Selami Çınar, ramazan olması dolayısıyla kan bağışlarında azalma olduğunu ve sıkıntı yaşanmaması için 3 günlük kan bağış programı düzenlediklerini bildiren bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami ÇINAR; “Ramazan ayı olması nedeniyle kan bağışı sayılarında azalma meydana geldiğinden 3 günlük kan bağış programı düzenlendiğini, Bu sıkıntının yaşanmaması açısından tüm halkımızın bu dönemde kan verme konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Hastanelerimizde ameliyatların sürmesi ve kazaların meydana gelmesi kan ihtiyacını artırmaktadır. Bir ünite kandan 3 kan ürünü elde edildiği düşünüldüğünde yapılan bağışların da önemi daha çok ortaya çıkmaktadır. Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır.  Hiç ummadığımız bir anda kendimizin veya bir yakınımızın kana ihtiyacı olabilir. Kan özelliği itibarıyla üretilebilen bir ürün değildir. Sadece sağlıklı insanlardan temin edilebilir. Yapılan kan bağışları ile milyonlarca insan hayata tutunmaktadır. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek olmasını istiyoruz, İlimizdeki yapılacak olan kan bağış kampanyasına, 18-65 yaş arasında olan her vatandaşımızı yanlarında nüfus cüzdanları ile katılımlarını bekliyoruz.

 

Tarih: 14-15-16 / 06 / 2017 (3Gün)

Yer: Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi

Saat : İftardan sonra başlayıp 23:30 a kadar devam edecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.