DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilecik KHB Yeni Genel Sekreteri Basın Toplantısı Düzenledi.

16.06.2014 tarihinde Bilecik İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Genel Sekreter olarak göreve başlayan Dr. Turhan Sulhan Bilecik Basın Mensupları ile tanışma toplantısı yaptı.

Genel Sekreterlik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Dr. Turhan Sulhan ilk önce katılımcılara kendini tanıttı, daha sonra toplantıya katılan Basın Mensuplarının tek tek isim ve iletişim bilgilerini aldı.

Basın mensuplarına sık sık biraraya geleceklerini ve yapılan her işte basın mensuplarından destek beklediğini, sürekli kapılarını ve telefonunun açık olduğunu istedikleri vakit arayabileceklerini söyledi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

galeri_1449

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.