DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

BİLECİK, KANAL 7 AVRUPA EKRANLARINDA

BİLECİK, TÜM GÜZELLİKLERİ İLE KANAL 7 AVRUPA EKRANLARINDA YER ALACAK

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen televizyon programları ile ilimizin tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yaşantısından görüntüler paylaşmaya devam ediyoruz.

Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek; kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik, Kanal 7 Avrupa ekranlarında yayınlanacak olan ”Hilalce Hasbihal” programı ile ekranlara gelecek.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Hilal Yaşar’ın sunduğu ve Bilecik’in sesinin Türkiye ve Avrupa’ya duyurulacağı programa konuk olarak, şehrimizin başta tarihi ve kültürel özellikleri olmak üzere, ekonomisi, doğal güzellikleri, turizm kaynakları ve diğer güzelliklerini anlatı.

Bilecik Belediyesi’nin çalışmaları ve yeni projeleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, 11 yıllık hizmeti döneminde şehrimize kazandırılan yeni eserler ve çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, verdiği bilgilerde; ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözünün söylendiği şehirde olduklarını belirterek, Bilecik Belediyesi olarak bu düstur doğrultusunda hizmetlerini sürdürmeye çalıştıklarını kaydetti.

Şehrimizin tanıtımı ve turistik değerlerini ortaya çıkarma anlamında büyük işlevler görecek olan programda, şehrimizin birçok noktasındaki güzelliklerinden enstanteneler sunulacak.

Değerli hemşerilerimizi; Bilecik Şeyh Edebali Türbesi, Bilecik Belediye Başkanlığı Binası ve Tarihi Saat gibi alanlardan görüntülerin de olacağı ve 26 Nisan Pazar günü, 16:00-17:00 saatleri arasında yayınlanacak olan ”Hilalce Hasbihal” programını takip etmeye davet ediyoruz.

kanal 7...3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.