DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Bilecik MHP Milletvekili Adayları basın açıklaması düzenledi

Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Yenişehir yolu kavşağı ve Bilecik Devlet Hastanesi önünde teşkilat mensuplarıyla birlikte bir basın açıklaması düzenledi.

Şeker, Yenişehir yolu kavşağında gerçekleştirdiği konuşmasında, 7 haziran seçimleri yaklaştığını ifade ederek,”.Bu seçimlere giderken,köylerdeki ve ilçelerdeki sorunları tek tek ortaya koyuyoruz.12 senedir iktidarda kalanlar bütün yolları yaptık diyenler malesef Yenişehir yoluyla ilgili olarak bugüne kadar hiçbir adım atamadılar.Bakın her sene oldu oluyor dedikleri bırak eski Türkiye bitti yeni Türkiye geldi diyenlerin ne hale geldiğini bugün yolun yarısına geldik hepberaber bakıyoruz ve burada da Bilecik halkına bunu yeniden sunuyoruz.Burada sözler verildi.Her seçimde sözler verildi.Sayın Başbakan buraya geldiğinde söz verildi.Eski Başbakan,Cumhurbaşkanı geldiğinde söz verildi.Ama bugüne kadar hiçbir adım atılamadı.Türkiyede her an herşeyi yapanlar bir günde 3 bine yakın polisi görevden alanlar,Türkiyede savcıları görevden alanlar,Türkiyede kanunla istedikleri şeyleri yapanlar,en güçlü hükümet biziz diyenler ama bugün işte gördüğünüz gibi tırların,kamyonların,bir çok aracın çalıştığı bu yolla ilgili hiçbir adım atılamadı.Şu an Bilecik’in en büyük sorunlarından birisi budur.İnşallah herzaman söyledik ampul patlamıştır.Bunlar gidicidir.İnşallah iktidara geldiğimizde ilk yapacağımız işlerden birisi,bu yolun acele ihalesini yapmak ve burada halkımıza bu güzel yolu sunmaktır.Saraylarda yaşayanlar,Padişahlık taslayanlar,saraylara milyar dolar harcayanlar,ne yazıkki bugüne kadar hiçbirşeyi bu güne kadar yapamamışlardır.Burada da sizlere bunu hepinizin önünde sunuyoruz.”dedi.

Şeker,Bilecik Devlet Hastanesi önünde ise Bilecik’in en büyük sorunlarından bir diğerinin Devlet Hastanesi olduğunu belirterek,”Artık büyüdük, geliştik ama senelerdir bize kızıyorlar nerdesin aşkım, burdayım aşkım derken neredesin hastane burada hastane şurada hastane diye senelerdir Bilecik’e layık bir hastanenin yerini yapamadılar. Yeri olsa belki hastane olacaktı.Bakın burada trilyonlar verip,milyar dolarlar verip şu sarayları yaparken,bizim burada hastanemiz olmuyor.Ama Polatlı Devlet Hastanesi bizle beraber olan,Eskişehir Devlet Hastanesi ve Türkiyenin diğer yerlerindeki bir çok hastaneler bugün bitme noktasına gelmiş. Bakın burada,hastanemizdeki doktorlar,görevli arkadaşlarımız hepsi hakikaten çok iyi çalışıyor.Ama yetmiyor. Burası yalnızca Bilecik Merkezin hastanesi değil,aynı zamanda Gölpazarı’nın,Osmaneli’nin,Söğüt’ün,Bozüyük’ün civardaki bütün hastalarla ilgi bir yerimiz burası. Bugüne kadar,birçok hastamız gece bizleri de rahatsız ediyor, arkadaşlarımız alıyor geliyor bizleri arıyor. Çünkü burada yetişmeyen olaylarımız Adapazarına,Eskişehir’e diğer yerlere gidiyor.Ama insanın aklına bazı şeylerde geliyor.Acaba bunlar niye yapılmıyor.Acaba burada birilerine özel hastane yapılsın diye mi bu kadar geciktiriliyor.Bunun kabahati kimdedir? 12 senedir bu memleketi idare edenler,bir hastanenin yerini mi bulamadılar? Bu hepimizin kafasında büyük bir sorun. Bunun yanında, Bilecik’in en önemli sorunlarından birisi bağlantı yollarımız.Hala olmadı. Bilecik girişi çıkışlarıyla ilgili işte garajımız oluyor,aşağıdaki garımız oluyor,garda da bir muamma hala ne olduğu belli değil? Bozüyük garı çalışıyor.Bu gar ile ilgili bunun müteahhiti yok mudur,cezası yok mu? Ne zaman açılacak? Hala bununla ilgili olarak, hiçbirimiz cevabı bilmiyoruz.Diğer bir konuya geliyorsunuz,bu kadar büyük bir alanda bir kan bankamız yok. Bununla ilgili soru önergeleri verdik.Bilecik’te lazım olan işlerden birisi de bu.Diğer bir konuya gelirsek,buradan yeni istasyonumuzla beraber,Vezirhan üzerinden Bursa’ya yeni bir tren yolu bağlantısı olacaktı.Bununla da ilgili hiçbir açıklama gelmiyor. Diğer bir konumuz, burada toplanan Ağır Cezamız var mahkemelerimiz var ama buraya yakışmayan bir adliyemiz var.Heryere saray yapıyorlar Bilecik’e de bir Adliye Sarayı yapsalarbizim için çok iyi olur. ”dedi.

Basın açıklamasına MHP Bilecik Milletvekili Adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy,İl Başkanı Ahmet Gürses,İlçe Başkanı Mustafa Aydemir ve teşkilat mensupları katıldı.

Basın açıklamasının ardından adaylar ve teşkilat mensupları ,esnaf ziyaretinde bulunarak Türk Bayrağı hediye etti.

DSC_0005 DSC_0018 DSC_0050 DSC_0057 DSC_0087

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.