DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

SOSYAL DONATI ALANI VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

İSTASYON MAHALLESİ SOSYAL DONATI ALANI VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesine kazandırılan Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı, yapılan açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunuldu.

İçerisinde; Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Konağı, Çok amaçlı salonlar, Sosyal Donatı Alanları, Ticaret Alanları, Çocuklar İçin Yeni Oyun Alanları Ve Parklar, Dinlenme Ve Yeşil Alanlar, Kafe Ve Restoranlar İle Spor Merkezi yer alan tesis, büyük bir coşkuyla hizmete açıldı.

Açılış programına; Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Parti teşkilatı üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Cumhur İttifakı üyeleri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN CAN:
‘’İSTASYON MAHALLEMİZE DAHA ÇOK GÜZEL HİZMETLERİMİZ OLACAK’’

Belediye Başkanı Nihat Can burada yaptığı konuşmada; ‘’İstasyon Mahallemize daha çok güzel hizmetlerimiz olacak’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Bugün, İstasyon Mahallemiz ve Şehrimiz için çok mutluyuz ve gururluyuz. Birbirinden güzel açılışları gerçekleştiriyoruz. Büyük Bir Sevinç ve Mutlulukla Tamamladığımız İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı Ve Yaşam Alanının Açılışını yine büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. İnşallah, şehrimizin vitrini konumunda olan İstasyon Mahallemiz için çok daha güzel çalışmaları gerçekleştireceğiz. Mahallemizin Yeni Cazibe Alanlarından Birisi Olacak Proje Kapsamında; Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Konağı, Çok amaçlı salonlar, Sosyal Donatı Alanları, Ticaret Alanları, Çocuklar İçin Yeni Oyun Alanları Ve Parklar, Dinlenme Ve Yeşil Alanlar, Kafe Ve Restoranlar İle Spor Merkezleri Yer Alacak. Ben bu Vesileyle Bu Güzel Projemizi Gerçekleştirilmesinde Büyük Katkıları Olan Milletvekilimiz Selim Yağcı Ve Bütün Çalışma Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum. Ayrıca bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Bilal Şentürk, Sağlık Bakan Yardımcımız ve Hemşehrimiz Halil Eldemir ve bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah çalışmalarımız ile mahallelerimizi daha da donatacağız ve insanımızın her alanda yaşam standartlarını yükselteceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’GENEL VE YEREL İDARENİN GAYRETLERİYLE ŞEHİRLERİMİZE GÜZEL HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Milletvekili Selim Yağcı ise konuşmasında yerel ve genel idarenin uyumlu çalışması ile şehirlere daha güzel hizmetler getirildiğine dikkat çekerek, ‘’Canla Başla İlk Günkü Heyecanla Bilecik için hizmet bayrağını en iyi şekilde dalgalandıran Belediye Başkanı Kardeşim Nihat Can ve ekibi tarafından İstiklal Mahallemize kazandırılan Sosyal Donatı ve Yaşam Alanının açılışını büyük bir mutlulukla gerçekleştirdik. Projelendirilmesi ve başlangıcı, Belediye Başkanlığımız döneminde yapılan projenin tamamlanması ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasından dolayı bahtiyarız. İnşallah Genel İdare ve Yerel Yönetimlerin elbirliğiyle çok daha güzel hizmetleri şehirlerimize kazandırırız. Mahallemize kazandırılan eser ile; Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık Konağı, Çok amaçlı salonlar, Sosyal Donatı Alanları gibi birçok hizmetin tek çatı altında bulunduğu bir yapı oluşturuldu. Açılış vesilesiyle ilimizde ağırladığımız Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve Valimiz Bilal Şentürk ile bütün konuklarımıza katılımları dolayısıyla teşekkür ediyorum.

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI HALİL ELDEMİR:

‘’MİLLETVEKİLİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Programın açılışına katılan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ise Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a yaptıkları güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Yerel ve genel idarenin işbirliğinde güzel çalışmaların her yerde olduğu gibi Bilecik’te de gerçekleştirildiğini kaydeden Bakan Yardımcısı Eldemir; ‘’Ben öncelikle hem Aile Sağlık Merkezi hem de Mahalle Konağı, Muhtarlık Konağı, Çok amaçlı salonları ve yeşil alanlar ile dinlenme alanlarıyla son derece güzel bir eserin inşa edildiğini görmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Sağ olsun Belediye Başkanı Nihat Can kardeşim Milletvekilimizden almış olduğu hizmet bayrağını en güzel şekilde taşıyor. Bu anlamda yapmış oldukları güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyor ve güzel çalışmalarının devamını diliyorum. Bizler de Sağlık Bakanlığı olarak burada gerçekleştirilen Sağlık Merkezimizde doktorlarımızı istihdam ederek, vatandaşlarımızın hizmetine vereceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılışın sonunda vatandaşlarımıza pilav ve ayran ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.