DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BİLECİK HAİNLERE KARŞI DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM DEDİ

BİLECİK HAİNLERE KARŞI DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM DEDİ
Bütün şehirlerimizde olduğu gibi Bilecik’te de 21 gündür gerçekleştirilen ”Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti aralıksız devam ediyor.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Bilecik’te de vatandaşlarımız meydanalara inerek, tepkisini ortaya koyuyor.
Şehitlerimiz için duaların edildiği ve ülkenin birlik, beraberliği için anlamlı mesajların verildiği demokrasi buluşmasında Bilecik, tek yürek oldu.
Türk Bayrağı ile meydanların renklendiği programa Belediye Başkanı Selim Yağcı, da katılarak, vatandaşların demokrasi coşkusunu paylaştı.
AFGAN, IRAKLI VE SURİYELİ KARDEŞLERİMİZDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK
15 Temmuz’da hain FETÖ örgütü tarafından gerçekleştirilen işgal teşebbüsünden bu yana vatandaşlar demokrasi nöbetini tutarken, ilk günden bu yana birçok sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcilerinden demokrasi nöbetine destekler geldi.
Yaratılanı yaratandan ötürü seven anlayışına sahip Türk Milleti’nin son birkaç yıldır ülkemizde misafir ettiği Afgan, Iraklı ve Suriyeli kardeşlerimiz de ilk günden bu yana hain darbenin karşısında yer alarak, demokrasi nöbetine gerekli desteği verdi. Demokrasi nöbetinin 21. gecesinde de Afgan, Iraklı ve Suriyeli kardeşlerimiz, ellerinde dövizler ve bayraklarla demokrasi nöbetine renk kattıl.
”Bu Vatan İçin Can Vermeye Hazırız”, ”Yaşasın Afgan ve Türk Kardeşliği” gibi mesajların yazıldığı dövizleri taşıyan mülteciler, demokrasi ve milli iradeye sahip çıktı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülcan Namal’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, muhtarlar ile vatandaşların katıldığı ”Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atılırken, birlik ve beraberliğimiz için dualar edildi. Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve vatandaşların katılımıyla gece geç saatlere kadar sürdü.
ÇOCUKLAR ŞİŞME OYUN GRUBUNDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
21 gündür gerçekleştirilen ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Demokrosi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti’nde çocuklar da Bilecik Belediyesi tarafından alanda kurulan şişme oyun grubunda gönüllerince eğlendi.
Toplumun bütün kesimlerinden vatandaşın katıldığı ve renkli anların yaşandığı demokrasi nöbetinde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklar ve vatandaşlarımızla bol bol fotoğraf çektirdi.

13667869_758929694249992_2925846140839686315_o

13680403_758876984255263_1589580013294689411_o

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.