DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BOZÜYÜK’TE DEMOKRASİ NÖBETİ YOĞUN YAĞIŞA RAĞMEN DEVAM ETTİ

BOZÜYÜK’TE DEMOKRASİ NÖBETİ YOĞUN YAĞIŞA RAĞMEN DEVAM ETTİ
Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de 15 Temmuz darbe girişimin ardından başlayan ve aralıksız olarak devam eden demokrasi nöbeti dün akşam yoğun yağışa rağmen yine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Programa Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’de katılarak destek verdi.
Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programın dün akşamki bölümünde sahne alacak olan Sanat Mûsikîsi sanatçısı Erkan MUTLU’nun sunumu yoğun yağış nedeni ile iptal edildi. Uzun süren kuvvetli yağışın ardından vatandaşlar guruplar halinde Cumhuriyet Meydanı’na gelerek nöbete başladılar. Vatansever Bozüyüklüler, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ile birlikte ilerleyen saatlere kadar demokrasi nöbetine devam ettiler. Milletvekili Halil ELDEMİR ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI alanı dolduran tüm demokrasi nöbetçileri ile tek tek görüşerek ‘hoş geldiniz’ dedi. Ayrıca vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili ELDEMİR ile Belediye Başkanı BAKICI vatandaşların sorularını da yanıtladı.
Soğuk havaya rağmen demokrasi nöbetinden vazgeçmeyen Bozüyüklülere belediye tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Bşk- Demokrasi Nöbeti Erkan Mutlu iptal 5

Bşk- Demokrasi Nöbeti Erkan Mutlu iptal 9

Bşk- Demokrasi Nöbeti Erkan Mutlu iptal 11

Bşk- Demokrasi Nöbeti Erkan Mutlu iptal 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.