DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

Osmaneli’de Miting Gibi SKM Açılışı

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin “seçim koordinasyon bürosu”açılışını yaptı.

Osmaneli halkının büyük destek verdiği açılışa 3.000 kişiyi aşan her görüşten katılımcı başkanına sahip çıktı. Sürekli sloganlar atarak Başkan lehine tezahürat yapan kalabalık büyük çoşku oluşturdu. Osmaneli halkı Belediye Başkanı Münür Şahin’i yine büyük bir coşkuyla bağrına bastı ve destek verdi.

Başkan Şahin yaptığı konuşmada;”Osmaneli halkına teşekkür etti. Konuşmasında özetle,”2014 seçimlerinde Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı iken Osmaneli’de seçimlerde ve anketlerde görülen risk üzerine partimiz beni Osmaneli’de aday göstermişti. Ve hep birlikte çalışmayla seçimleri aldık ve 5 yıl boyunca Osmaneli’ye çok güzel hizmetleri birlikte kazandırdık. Partimiz 2019-2023 döneminde genç bir adayla seçimi daha rahat alabileceğini düşünerek aday belirledi. Osmaneli halkı bunu kabul etmedi. Ben adaylık sürecine saygı göstermişken, Osmaneli halkı 2 saatte organize olarak 1.500 kişiyi belediyemiz önüne topladı. Partimiz beni Fahrettin Poyraz, Halil Eldemir, Fatih Dönmez gibi ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için yönetici olarak değerlendirmek istedi. Fikret Karabıyık Başkanıma bu süreçte çok teşekkür ediyorum. Ancak her görüşten Osmaneli halkı yapılan hizmetlerin devamı için, yeni projeler için Belediye Başkanı olmamızı istedi. Bende Osmaneli halkının bu isteğini kabul ettim ve 19 Şubatta adaylığımı açıkladım.

2014-2019 döneminde Osmaneli için tarihinin en büyük yatırımlarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız, milletvekillerimizin, üniversitelerimizin, tüm siyasi partilerimizin, tüm meclis üyelerimizin ve Osmaneli halkının destekleriyle gerçekleştirdik. İnşallah 2019-2023 döneminde de Osmaneli hedeflerini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Burada en önemli olay Osmaneli’nin geleceğidir. Şu an bizler Osmaneli için bir aradayız. Münür Şahin ismi sadece Osmaneli hedefleri için semboldür. Hayatta mevki, makam peşinde olmadım. Her şeyi tırnaklarımla kazıyarak elde ettim. Osmaneli halkının isteğini her şeyin üzerinde tutarak Osmaneli Belediye Başkanlığı için Bağımsız Adayım. Diğer aday kardeşlerime de başarılar dilerim. Bugüne kadar Osmaneli için hizmet etmiş ve aramızdan ayrılmış başta Selahattin Çetintaş kardeşim olmak üzere hakkın rahmetine kavuşmuş tüm başkanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Aramızda olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

31 Mart seçimlerinde işi ehline verdiğinizde bir dönem daha Osmaneli’ye inşallah hizmet etme fırsatı bulacağız. Osmaneli’de bu dönem büyüme, yükseliş dönemi olacak. Kimseye kırgınlığımız, gönül bırakmışlığımız yok. Seçimler gelip geçer dostluklar devam eder. Sadece Osmaneli Halkının isteği ile bağımsız aday oldum. 31 Martta “HALK NE DERSE O” olacak. Tüm adaylara ve siyasi partilere başarılar diliyorum. Allah ilçemiz, ilimiz, ülkemiz için hayırlı olanı nasip etsin, Allah’a emanet olun.”dedi.

bilecik haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.