DOLAR
32,5044
EURO
34,6362
ALTIN
2.480,03
BIST
9.616,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BAKAN’DAN BAŞKAN CAN’A TAM DESTEK

BAKAN’DAN BAŞKAN CAN’A TAM DESTEK

İlimizdeki Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Can’a tam destek geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programa; Bakanımız yanı sıra; Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karuk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar, Muhtarlar, Cumhur İttifakı belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Konuşması gençler tarafından sık sık kesilen ve büyük bir ilginin olduğu programda konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ecdat diyarı ve Memleketi Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirtti.

BAKAN FATİH DÖNMEZ:

‘’CANLA BAŞLA İLK GÜNKÜ HEYECANLA YOLA ÇIKAN BAŞKANIMIZ NİHAT CAN’IN YANINDAYIZ’’

Konuşmasında 31 Mart Yerel seçimlerinin önemine değinen Bakanımız Fatih Dönmez, Canla Başla İlk Günkü Heyecanla yola çıkan Belediye Başkanımız Nihat Can’a bütün gücümüzle yardımcı olacağız’ ‘ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Bize yeniden sizlerle bir araya getiren, aramızdaki sevgi ve muhabbeti arttıran Cenabı Hak’ka şükürleri olsun. Ne mutlu ki yine Osmanlı Cihan Devleti’nin yurdundayız. Şeyh Edebali’nin yurdundayız. Dedem Şeyh Edebali’ye, Osmangazi’ye, Ertuğrulgazi’ye, Dursun Fakih’e, Akçakoca’ya, Abdurrahman Gazi’ye, Turgut Alp’e, Saltuk Alp’e ve bu toprakları bizlere emanet eden bütün alperenlere selam olsun. Üzerinde bir selam borcu daha var. Bilecik’e gelirken sayın Cumhurbaşkanımız aradı. Bir isteğiniz var mı efendim deyince. Kendisi de bizlere Ata yurdu Bilecik’e, selamlarımı ve muhabbetlerimi ilet. Onları çok seviyorum. İnşallah en yakın sürede geleceğiz’ dedi. Bu vesile ile Bilecik’e, Pazaryeri’ne, Bozüyük’e, Osmaneli’ne, Yenipazar’a, Söğüt’e, Gölpazarı’na, İnhisar’a, Bayıkköy’e, Dodurga’ya  ve Vezirhan’a, selam olsun.  Bizlere böyle cennet bir vatanı bıraktığı için Allah’ımız onlardan razı olsun. Cumhur İttifakı Adayı olarak yola çıkan ve Canla Başla İlk Günkü Heyecanla diyen Belediye Başkanımız Nihat Can’a da kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnşallah Bilecik’imizle birlikte bütün ilçelerimizde de insanımızın gönlüne gireceğiz ve kazanacağız’’ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Selim Yağcı ise konuşmasında Bilecik olarak güzel ve önemli bir günü yaşadıklarını belirterek, ‘’Sayın Bakanım ve kıymetli hemşehrilerim. Her zaman söylediğimiz gibi Bilecik, rastgele toprak parçası değil. Bilecik; Kuruluş ve Kurtuluşun Şehridir. İnşallah 2023’te şahlanışın şehri olması için var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamda Belediye Başkanı Nihat Can kardeşimiz ve ekibi tarafından İnşallah şehrimiz yeni dönemde birbirinden güzel eserlere kavuşacak. Bizler de hemşehrilerimizin temsilcisi olarak Ankara’da bu anlamda üzerimize düşenleri yapmaya çalışacağız. Bu vesile ile  Sayın Bakanımız Fatih Dönmez ve siz değerli katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN NİHAT CAN:

‘’ALLAH’IN İZNİYLE BİLECİK’İMİZİ 2023’TE ŞAHLANIŞIN ŞEHRİ YAPACAĞIZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, programın açılışında yaptığı konuşmada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i, memleketinde ağırladıkları için duydukları memnuniyeti belirterek, şunları söyledi:

‘’ Sizleri öncelikle dirilişin ve 2023’te Şahlanışın şehri olacak Bilecik’imizde ağırlamış olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, selam ve muhabbetlerimi bildiriyorum. Sayın bakanımızın bizlerle ve gençlerle buluştuğu anlamlı programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Cenabı Allah’ın izniyle bu pazar günü tüm ülkemizde olduğu gibi dirilişin şehri Bilecik’imizde de sandıkların başına gideceğiz ve demokrasi şölenimizi gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile seçimlerin; ülkemiz, milletimiz ve bütün gönüldaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Çok şükür biz Bilecik olarak, cumhur kadroları olarak seçimlere hazırız, zafere hazırız ve hizmet etmeye hazırız. Kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’i; 2023 hedeflerine ulaştıracak 23 projemizi büyük bir özen ve dikkatle hazırladık. İçerisinde Bilecik’imizin çılgın projeleri olan 1299 Uluçınar projesi ile birlikte yeni kent meydanı, millet bahçeleri, spor ve yaşam alanlarını hemşehrilerimiz için hazırladık. Başta Allah’ın izni ve kuvvetiyle sonra cumhurbaşkanımız ve sizlerin himayeleriyle inşallah bu projeleri şehrimizle buluşturmaya gayret göstereceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bakan Fatih Dönmez’e, Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Program, Bakan Fatih Dönmez, Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’ın başta sivil toplum kuruluşu temsilcileri olmak üzere vatandaşlarımızla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.