DOLAR
32,5014
EURO
34,8251
ALTIN
2.487,86
BIST
9.571,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

BİLECİK ”GENCİYLE YAŞLISIYLA HAREKETLENİYOR” ETKİNLİĞİ

BİLECİK ”GENCİYLE YAŞLISIYLA HAREKETLENİYOR” ETKİNLİĞİ HUZUREVİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından, düzenlenen “Genciyle Yaşlısıyla Bilecik Hareketleniyor” adlı etkinlik kapsamında huzurevi sakinleri spor yaptı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğinde Aile ve Sosyal Politikalar Huzur Evinde gerçekleştirilen programda, açma-germe hareketleri yanısıra çeşitli sportif faaliyetler yapıldı.

Huzurevi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte; Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görevlisi Eğitmen İlker Çınar, Bilecik Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezilerinden Spor Eğitmenleri Büşra Gülmez ve Gülşah Pekince, huzurevi sakinleri ile spor yaptı ve bilgilendirmelerde bulundular.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan gerçekleştirilen faaliyetler hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesinin birçok alanda güzel çalışmalar gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak 4 yıldır bu hizmeti bizler huzurevi sakinleri ile buluşturuyorduk zaten. Bilecik, ‘’Genciyle Yaşlısıyla Hareketleniyor’’ projesini artık sürekli şekilde gerçekleştiriyoruz. Yani artık her yıl Mayıs ayındaki Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında değil de sürekli olarak haftada bir gün bu etkinliği düzenliyoruz. Her hafta Çarşamba günleri saat 10:00 ile 11:00 arasında yapıyoruz. Bununla birlikte huzurevi sakinlerimizin bu faaliyetleri bütün haftaya yaymalarını amaçlıyoruz ve bu şekilde çalışıyoruz. Huzurevi sakinlerimiz etkinliğimize büyük ilgi gösteriyor ve son derece memnun oluyorlar’’ ifadesini kullandı.

Huzurevi çalışanları ve sakinlerinin hep birlikte spor yaptığı etkinlikte Uzman Eğitmenler sağlıklı ve sporla yaşam konularında bilgilendirmelerde bulundular.

Huzurevi sakinleri ve yetkilileri de gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.