DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BİLECİK CHP İL YÖNETİMİ, CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet ve İl Yönetim Kurulu üyeleri CHP’li Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve ardından Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’yı ziyaret etti.  İl Başkanı ve yönetim kuruluna Osmaneli CHP İlçe Başkanı Faik Üstün de eşlik etti.

Ziyarette konuşan CHP Bilecik İl Başkanı Karaahmet, “Vezirhan Halkı, 30 Mart’ta doğru bir tercih yaparak Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışına merhaba diyerek halkın içinden bir Belediye Başkanı özlemine son vermiştir. Belediye Başkanımızın Vezirhan beldemizin her anlamda geliştirilmesi için büyük bir çalışma göstereceğine inanıyoruz. Bize bu gururu yaşattığı için kendisine ve bize güvenerek tercihini bizden yana yapan Vezirhan halkına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu anlamda her zaman Belediye Başkanımızın yanında olacağız” dedi.

Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Hoş geldiniz, sizi burada ağırlamaktan dolayı mutluyum. Gerek aday adaylığı sürecinde gerekse aday belirlendikten sonraki süreçte  bana güvenen İl Başkanıma, partililerime ve Vezirhan halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim sürecindeki çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum, teşekkür ediyorum. Sizlerle, birlik ve beraberlik içinde, Vezirhan Halkı’nın teveccühü ile de,  Beldemizi CHP’li bir belediye haline getirdik. Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışımızla siz değerli İl Başkanım ve parti yöneticilerimizin de desteği ile insan ayırt etmeksizin beldemiz için çalışıyoruz ve öyle de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kısa bir sohbetin ardından Vezirhan Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektiren CHP’liler, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcıyı’da ziyaret etti.

Gölpazarı Belediye Başkanı Kazıcı’yı ziyareti ile ilgili konuşan Karaahmet “Bilecik’te Sosyal Demokrat Belediyeciliğin kalesi haline gelen Gölpazarı halkı doğru bir tercih yaptığını ilk günden bu yana anladı ve Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını ilçemize yeniden kazandırdı diye düşünüyoruz. Halkın takdirini kazanan bir belediye başkanımız olduğu için bizlerde gurur duyuyoruz. Gölpazarı için daha da güzel işler yapacağına inanıyoruz. Ve her zaman yanında olacağız.

Gölpazarı Belediye Başkanı Kazıcı ise İl Başkanı Karaahmet ve il yönetim kurulunun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Geldiğiniz için başta İl Başkanım olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Sizlerle birlikte geçmişte olduğu gibi ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bana güvenen siz değerli yöneticilerime ve ilçe halkıma teşekkür ediyorum. İlçemiz için daha iyisini yapmaya, daha güzelini yapmaya çalışacağız. Ayrım gözetmeksizin herkesi kucaklayacağız.” Dedi.

IMG_0797 IMG_0802 IMG_0803 IMG_0807 IMG_0813 IMG_0817 IMG_0821 IMG_0822

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.