DOLAR
32,5362
EURO
34,7931
ALTIN
2.435,38
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SANAT VE KÜLTÜR ŞEHRİ BİLECİK’TEN 350 ÖĞRENCİYE SERTİFİKA

Sanat ve kültüre önem veren Bilecik Belediyesi tarafından verilen ses ve saz kurslarında eğitim alan 350 öğrenciye sertifikaları, Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından verildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika töreninde onlarca müzik dalında kurs alan öğrenciler ses ve sazdaki hünerlerini göstererek, sertifikalarını aldı.

Sertifika töreninde bir konuşma yapan  Belediye Başkanı Selim Yağcı, güzel ve mutluluk veren bir çalışmanın meyvelerini almak için bir araya geldiklerini belirtti.

KURSLARIMIZ OKUL MAHİYETİNİ ALDI

Bilecik Belediyesi olarak bir çok anlamda gurur duydukları bir çalışmayı sonuçlandırdıklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bu akşam çocuklarımız, hocalarımız ve sizlerle gurur duyduk. Bununla birlikte yaptığımız bu güzel iş ile gurur duyduk. Şehrim ile her zaman gurur duyduğum gibi bugün bu gururu bir kez daha yaşadım. Bizler Bilecik olarak ele ele gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda yapamayacağımız hiçbir şey yok. Gelişimin ve değişimin öncüsü anlayışı ile hareket eden belediyemiz, insanın ihtiyaç duyduğu her yerde vardır. Çocuklarımızın kaliteli bir zaman dilimi geçirmesi, geleceğe her anlamda hazırlanması noktasında, nasıl bir proje uygulayalım diyerek yola çıktık ve bu anlamda hem çocuklarımızın gelişimi için hem de sanata katkı sağlama anlamında böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Bizler bu sertifika törenlerini 3 yıldır yapıyoruz ama bu eğitimlerimiz aslında 2004 yılından beri devam ediyor. Kurslarımızda bu yıl 350 yavrumuz eğitim aldı. Demek oluyor ki bu kurslarımız bir kurs olmaktan çok bir okul mahiyetini aldı. İnşallah bunları daha da geliştireceğiz.”

Konuşmaların ardından Başkan Selim Yağcı, öğrencilere sertifikalarını vererek, fotoğraf çektirdi.

DSC_6736 DSC_6752 DSC_6776 DSC_6799 DSC_7006 DSC_7221 DSC_7230 DSC_7311

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.