DOLAR
32,5767
EURO
35,0077
ALTIN
2.426,74
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

CAN BAŞKAN TAŞIYICI KOOPERATİFİ ESNAFINI DİNLEDİ SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETTİ

CAN BAŞKAN TAŞIYICI KOOPERATİFİ ESNAFINI DİNLEDİ SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETTİ

Belediye Başkanı Nihat Can, Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldiği buluşmada; ilimiz ticari hayatında önemli yer edinen taşıyıcılar kooperatifi esnafının sorunlarını dinledi, sorunlarına çözüm üretti.

Şehrimizdeki esnaf, vatandaş ve her kesimden insanımızla bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile buluştu.

Kooperatif Lokalinde gerçekleştirilen buluşmada, Belediye Başkanı Nihat Can, esnafın istek ve düşüncelerini dinledi.

Bilecik Belediyesi olarak, esnafımızın yanında yer aldıklarını ve esnafın sevinciyle sevindiklerini, üzüntüsüyle üzüldüklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Esnaf bir babanın oğlu olarak esnafımızla buluşmaya ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı dinlemeye ve taleplerine en kısa şekilde çözüm bulma gayretimiz sürüyor. Bugün de çalışmalarımız kapsamında Cumhur İttifakı üyeleri ile birlikte ilimizde faaliyet gösteren Taşıyıcılar Kooperatifimizin çok değerli üyeleri ile bir araya geldik. İnşallah el birlik içinde hem kendileri için hem de şehrimiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz.’’

Kooperatif üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyet üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.