DOLAR
32,5282
EURO
34,7884
ALTIN
2.425,52
BIST
9.721,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BİLECİK BOZÜYÜK’TE 23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 NİSAN ÇOCUK FESTİVALİ ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın çocuklara yönelik önemli bir projesi olan ve her çocuğun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi amacıyla bu yıl 3.’sü düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali renkli görüntülerle başladı.

Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören ve 5 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Festival Şenlik Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş öğrencilerin ve protokolün coşkulu katılımlarıyla TEB Bankası’nın önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüş boyunca çocuklara sevilen çizgi film kahramanlarının eşlik etmesi renkli görüntüler meydana getirirken rengarenk kostümlerini bayram için giyen miniklerde etrafa neşe saçtı. Yürüyüşün ardından yağış nedeniyle SARAR AVM’de devam eden programda öğrenciler izleyenlere birbirinden güzel gösteriler sundu. Burada izleyenlere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI yönetim olarak çocuklarla iç içe olmak istediklerini belirterek “ eğitim sadece okulda kitap okumak, ders çalışmak değil, çocuklarımız çeşitli aktivitelerle hayata tutunsunlar.  Öğrensinler, öğrendiklerini pekiştirsinler, birbirleriyle kaynaşsınlar. Çünkü ileride muhakkak farklı ortamlarda ve farklı konumlarda kendilerine sağlamış oldukları özgüvenle var olacaklar. Hayat şartları gereği zorluklarla karşılaşacaklar. Bu yüzden kendilerini her ortamda savunabilmeleri gerekiyor. İşte biz çocuklarımızla bu şekilde, çeşitli aktivitelerle birlikte olalım istiyoruz” dedi. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutlayan Başkan BAKICI “buraya hep birlikte gülmeye, çocuklarımızın yüzünü güldürmeye geldik” dedi.

Etkinliklerin SARAR AVM’de yapılan gösteriler bölümünde; Hayme Ana Anaokulu gösterileri, Atatürk İlkokulu Bayrak Gösterisi, Ertuğrulgazi İlkokulu 23 Nisan Renkleri gösterisi, Cumhuriyet İlkokulu Karışık Halk Oyunları Gösterisi, Çitosan İlkokulu Şemsiyeli Ront Gösterisi, Zafer İlkokulu Anasınıfı Gösterisi, Necip Fazıl İlkokulu 2. Sınıf Halk Oyunları Gösterisi, Albay İbrahim Çolak İlkokulu 23 Nisan Rontu, Zafer İlkokulu Anasınıfı Gösterisi, Ertuğrulgazi Ortaokulu 23 Nisan Orotoryosu, Atatürk İlkokulu Aşuk Maşuk Gösterisi ve Dans Gösterisi, Metristepe İlkokulu’nun Gösterisi ve Yavuz Sultan Selim İlkokulu Halk Oyunları Gösterisi yer aldı.

Programa Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay BOZDOĞAN, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil ELDEMİR, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Belediye Meclis Üyeleri, AKUT, Engelliler Derneği, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 25 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 14 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 15 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 16 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 18 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 20 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 21 23 Nisan 3. Çocuk Festivali Başladı 24

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.