DOLAR
32,5525
EURO
35,0287
ALTIN
2.429,51
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN GENİŞ KAPSAMLI İNCELEME

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN GENİŞ KAPSAMLI İNCELEME

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Vekili Nihat Can, Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik ile birim müdürlerinin de bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi aldı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BİLECİK BELEDİYESİ ÇAY BAHÇESİ YENİ YÜZÜYLE HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAK”

Tevfik Bey Caddesi üzerinde Bilecik Belediyesi Çay Bahçesi olarak bilinen Park‘ta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı alanın, yenilenecek yüzüyle hemşerilerimizin hizmetine sunulacağını söyledi.

Bilecik’in her alandaki gelişimine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Bilecik Belediyesi Çay Bahçesi olarak bilinen park, işletmecisi tarafından uzun yıllardır kullanılmakta olup günün ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olmadığı için Belediyemiz tarafından hemşehrilerimize daha verimli, daha uygun ve kaliteli hizmetler sunmak adına tahliye ettik. Bilecik’te bir ilki gerçekleştirilerek Belediyemiz tarafından hemşehrilerimize yeni çevre düzenlemesi ile daha ferah bir ortamda ailelerin ve vatandaşlarımıza hitap edecek, ve nefes alabilecekleri bir düzenlemeyi en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Bu alan yenilenen yüzüyle daha kullanışlı daha cazip bir mekan haline gelecek.”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİMİZ, TÜM İHTİŞAMIYLA KONUKLARIMIZI AĞIRLAYACAK”

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan şehirlerarası otobüs terminalinde de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Otobüs terminalinin Bilecik’e birçok yönden katkı sağlayacağına dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı; ”Gördüğünüz üzere Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalimizdeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Birden çok ekip farklı alanlarda uğraş veriyor. Şehrimizi başta metropol şehirler başta olmak üzere ülkemiz ile bağlantısını kuracak olan terminalimiz, Bilecik’in tanıtım ve turizm alanında da öne çıkmasını sağlayacak. Terminalimizi, 05.05.2015, saat:17:00’de açmayı planlamıştık. Ancak bu yıl kış mevsiminin el vermemesi nedeniyle çalışmalarda kısa bir gecikme olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Osmanlı mimarisinin güzel bir örneği olan, aynı zamanda da Medine Garı konseptinde olan terminalimiz, tüm ihtişamıyla konuklarımızı ağırlayacak” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”KARASU VADİSİ BİLECİK’İN YENİ CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİ HALİNE GELECEK”

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Karasu Vadisi olarak da bilinen Karasu Gençlik ve Yaşam Adası’nda da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, yetkililerden bilgi aldı.

Karasu Vadisi’nin Bilecik’in yeni cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Karasu Vadisi’nin işletmeciliğini alan arkadaşlarımız, buradaki son düzenlemeleri yapıyor. Tesis, başta sportif faaliyetler ile piknik ve mesire alanı olmak üzere vatandaşlarımıza, birçok anlamda güzellikler sunacak bir mekan haline gelecek. Burası, hemşerilerimizin sabahtan akşama kadar vakit geçirebileceği etkinliklerin olacağı alan olmakla birlikte, etrafımızdaki illerden de misafir ağırlayabilecek bir yapıda olacak. Bilecik Belediyesi olarak böyle kapsamlı ve güzel bir eseri şehrimize kazandırdığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BİLECİK BELEDİYESİ ATIKSU ARITMA TESİSİ, ÇEVRECİ BELEDİYECİLİĞİMİZE GÜZEL BİR ÖRNEK OLDU”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, incelemeleri kapsamında, inşaat çalışmaları tamamlanan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara’daki toplu açılış töreninde açılışı gerçekleştirilen Bilecik Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nde de incelemelerde bulundu.

Tesisin işleyişi hakkında çalışanlardan bilgi alan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin çevreci belediyeciliğe güzel bir örnek olduğunu belirterek; ”Tesisimiz test faaliyetlerine başladı ve gerekli diğer çalışmalar da sürdürülüyor. Test faaliyetlerinin ardından tesis, şehrimizdeki kanalizasyon ve atık suları, güzel bir sistemle temizleyip, doğaya saf haliyle bırakacak. Böylece çevremizi koruma anlamında gerçekten güzel bir tesisi Bilecik’imizin hizmetine sunmuş olacağız”

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesi çalışmalarının yürütültüğü alanda da incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

5 22 4 (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.