DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLECİK BOZÜYÜK’TE 23 NİSAN 3. ÇOCUK FESTİVALİ COŞKU İLE DEVAM EDİYOR

BOZÜYÜK’TE 23 NİSAN 3. ÇOCUK FESTİVALİ COŞKU İLE DEVAM EDİYOR

 

Bozüyük Belediyesi 3. Çocuk Festivali, Festivalin ikinci gününde yoğun bir katılımla ve büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her çocuğun büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi için özen gösterdiği önemli bir etkinlik olan 3. Çocuk Festivali’nde çocuklar bayramlarını neşe içerisinde kutluyor. Festivalin 2. gününde de öğrenci gösterileri SARAR AVM’de yapılırken programda Bozüyük Anaokulu Gösterileri, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Gösterileri, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Küçük Semazenler Gurubunun Gösterisi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun Mevlana’yı anma şiir ve ney dinletisi yer aldı. Minikler günlerdir bayram için özenle hazırladıkları birbirinden güzel dans gösterilerini aileleri için sundular. Neşe içerisinde gösterilere katılan minikler bayramlarını festival coşkusu ile doya doya yaşadılar.

Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, öğrenciler ve veliler katıldı. Gösterilerini başarı ile sunan miniklere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Festivalin 3. Gününde (24 Nisan 2015) Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14:00’de okul etkinlikleri ile başlayacak program Halk Oyunları Yarışması ile devam edecek. Şenliklerin 4. ve 5. Günü olan 25-26 Nisan Cumartesi ve Pazar gününde ise çocuklar Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak şişme oyun gurupları ile eğlenecekler. Yapılacak tüm etkinlikler Bozüyük Belediyesi’nin çocuklara bayram armağanı ve tamamıyla ücretsiz olarak düzenlenirken etkinliklere katılan tüm çocukların doyasıya eğlenmesi hedefleniyor.

23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 18 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 1 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 6 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 7 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 10 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 12 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 15 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 16 23 Nisan 3. Çocuk Festivali 2. Gün Etkinlikleri 17

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.