DOLAR
32,5494
EURO
34,9004
ALTIN
2.427,77
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

ŞÖHRETLER KARMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ŞÖHRETLER KARMASI GÜZEL GÖRÜNTÜLERLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Futbol İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği “Şöhretler Karması” 23 Nisan Perşembe günü gerçekleşti.

Bilecik Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Şöhretler Karması’nda, ilimiz ve ilçelerinden birçok eski sporcu, esnaf ve siyasiler bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da, Edebali Stadındaki organizasyona katılarak, oyuncularla bir araya geldi.

Müsabaka sonunda oyunculara baklava ikram eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ayrıca takım oyuncularına, katılım belgesi, kupa ve madalyalarını taktim ederek, fotoğraf çektirdi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ŞÖHRETLER KARMASI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ADINA GÜZEL BİR ETKİNLİK”

Belediye Başkanı Selim Yağcı etkinlik hakkında yaptığı konuşmada, bugün birden çok bayramı bir arada yaşadıklarını belirterek, 3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, tüm dünya çocuklarına mutluluklar getirmesi dileklerini ileten Belediye Başkanı Selim Yağcı; Şöhretler karmasının birlik ve beraberliği sağlama adına güzel bir etkinlik olduğunu belirterek; ”Ben, Şöhretler Karmasını tertip eden ASKF Başkanı Nusret Tosun ile Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’yu tebrik ediyorum. Belediye olarak bu tür etkinliklerin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu etkinlik, il ve ilçeleriyle güzel bir birlikteliğin fotoğrafı. Etkinlikte emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

ASKF Başkanı Nusret Tosun ise, her milli bayramlarda geleneksel hale gelen bu etkinlikte amaçlarının birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Diğer yandan Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise yaptığı açıklamasında, eski sporcular ile ilimizin bürokratlarının bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Karşılaşmada; Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’nun takımı, kırmızı takım ASKF Başkanı Nusret Tosun’un takımı olan mavi takımı 6-4 yendi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI OYUNCULARLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Edebali Stadında gerçekleştirilen etkinliğin ardından oyuncularla birlikte Kent Ormanı’ndaki akşam yemeğinde biraraya geldi.

Konuşmasına; ”Günümüz aydınlık, mutlu ve bereketli olsun, bayramlarımız kutlu olsun ifadeleriyle başlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı şunları söyledi:

Bizleri biz yapan değerler vardır. Bunların başında birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz var. aramızdaki sevgimiz ve hoşgörümüzdür. Gerçekten mütevazi ölçekte bir şehiriz. Bunun sıkıntılarını yaşayabiliyoruz. Ama güzellikleri de çok fazla. Bu güzellikleri istediğimiz oranda yerine getiremiyoruz. İşte bu etkinlikte, bütün ilçeleriyle Bilecik’i görüyoruz. Çünkü biz birlikte Bilecik’iz. Bir araya geldimizde bu güzellik daha da öne çıkıyor. ASKF yönetimine bu anlamda teşekkür ediyorum. Güzel bir birlikteliğin oluşmasını sağlıyor. Bütün ilçelerimizden katılım var. Ben bu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza, gönlünüze sağlık diyorum. Bu etkinliği düzenleyen ASKF yönetimi ve tatil günlerinde fedakarlık gösteren belediyemizin çalışanlarına ve bunu kamuoyuna aktaran basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. İyi ki birlik ve beraberlik içindeyiz. İnşallah 19 Mayıs’ta yine böyle güzel bir etkinlikte bir arada olmak dileğiyle hoşça kalın.” ifadelerini kullandı.

ASKF BAŞKANI TOSUN:

”BELEDİYE BAŞKANIMIZA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

ASKF Başkanı Nusret Tosun, burada yaptığı konuşmada ise etkinliğin düzenlenmesinde katkı veren Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Bilecik’te birlik ve beraberlik adına güzel bir etkinlik düzenlediklerini sözlerine ekleyen Tosun, 19 Mayıs Cumhuriyet Bayramı’nda da daha kapsamlı bir organizasyon ile buluşmak dileğini ileterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve katılımcılara teşekkür etti.

ASKF Başkanı Nusret Tosun, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya bir teşekkür plaketi taktim etti.

12 4 (3) 5 (2) 10

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.