DOLAR
32,5748
EURO
34,8890
ALTIN
2.436,58
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU “EMEĞİMİZİ BOZÜYÜK HALKI İÇİN HARCAYACAĞIZ”

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU “EMEĞİMİZİ BOZÜYÜK HALKI İÇİN HARCAYACAĞIZ”

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı” nedeni ile Bozüyük Belediyesi’nde görevli işçiler ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde işçiler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, tüm personel ile tek tek görüşerek 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladı ve işlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Bakkalcıoğlu burada personeline hitaben yaptığı konuşmada emeğin ve çalışmanın önemine vurgu yaparak “1 Mayıs emeğin, işçinin bayramıdır. Emekle çalışan insanların bu bayramda ellerini sıkmak onların emeklerine saygıdır. Biz yönetim olarak, emeğin değerini bilen insanlarız. Biz kimsenin işi ile oynamayız. Hep birlikte tüyü bitmedik yetimin parası ile aldığımız maaşlarımızı hak ederek çalışacağız. Hak etmezsek, bir kenarda oturursak, kul hakkı olduğunu da unutmayacağız. İçinizde harmanlayarak yeni iş kolları yeni çalışma alanları yapacağız. Önümüzdeki uygulamaların halktan yana olduğunu bilmenizi istiyorum. Hep birlikte emeğimizi Bozüyük halkı için harcayacağız. Emeğin yüce bir değer olduğu bilinci ile tüm işçilerin İşçi Bayramı kutlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun konuşmasının ardından işçilere çay, simit ve poğaça ikramında bulunuldu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.