DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecik Bisikletliler Derneği 2. Ayva Çiçeği Bisiklet Turu Tamamlandı.

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliğinin organize ettiği 2. Ayva Çiçeği Bisiklet Turu bugün saat 15:00’te gerçekleşti.
Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz’un meydadan,led ekrandan,haber sitelerinden ve sosyal platformdan duyurduğu organizasyona Eskişehir Bisikletliler Derneği ile birlikte yaklaşık 100 kişi katılırken Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Topçu’da 2. Ayva Çiçeği Bisiklet Turu’na bisikletiyle iştirak etti.
Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz sosyal platformdan üzerinden şu açıklamayı yapmıştı;
Neden, Ayva Çiçeği Bisiklet Turu: Şeffalık ilkesini benimseyerek geçtiğimiz aylarda yapacağımız tur için facebook grubumuzda ilimizin tanıtımı amacıyla bir kaç isim/başlık önerdim ve en çok istek ayva çiçeği olmuştu.Geçen yıl aynı tarihte sadece facebook üzerinden kısıtlı çevreye duyurmama rağmen katılım sayısı 35 kişiydi bu bağlamda bu yıl da 1 Mayıs tarihi tatil olması nedeniyle aynı tarihte yapmayı planladım.Davetler çevre iller ve ulusal çapta olmakta ve ilimizin ismi meşhur olan değerlerle anılmaktadır.Önümüzdeki tarihlerde de İpek böceği bisiklet turu veya festivali planlamasına başladım.Tur olursa aynı formatta, gerekli destek alırsam FESTİVAL olacak ve katılımcılar Pelitözü Göleti çevresinde kamplayıp 2 gün sürecek, ilimizin tarihi ve doğasıyla değerli olan ilçe ve köylerine sabah başlayıp akşam saatlerine kadar süren bisiklet turları yapılacaktır.
Bisikletli Ulaşım;Çevreye zararın en az seviyeye indirme,trafiğin rahatlaması amaçlıdır.
Bisikletli Yaşam;Toplumun her kesiminin hareketli yaşama ihtiyacı ve önemi,sosyal yaşamın kalitesi,ekonomi,sağlık açısından gereklidir.

2 Bisiklet Hediye Edildi.
Etkinlik öncesindeki çekilişte, 2 katılımcıya yapılan çekilişle, bisiklet hediye edildi.
Bugün saat 15:00’te gerçekleşen etkinlikte konuşan Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz;
”Bisikletliler Derneğinin yaklaşık 1 yıl önce bana vermiş olduğu yetkiyle belirli günlerde bisiklet turu yapma görevimi icra ediyorum.
İlimiz tanıtımı bisikletli yaşam ve ulaşımın yükselmesi amacıyla 2. Ayva Çiçeği Bisiklet turumuza hoşgeldiniz.
Kısaca Derneğimizin amacı bisiklet yolları yaptırmak,çevreyi korumak,sağlıklı bireylerin oluşmasını sağlamak,aktif yaşamı desteklemek,petrolden tasarruf ederek ekonomiyi korumak ve en önemlisi ilimizin turizmini geliştirmektir.
Turumuz çarşı içinde 1 tur atarak,Göpark’a doğru devam edecektir.Gölpark’ta pilav ikramımız olacak ve moladan sonra şehir merkezine döneceğiz.”dedi.

DSC_0002 DSC_0010 DSC_0010 DSC_0015 DSC_0038 DSC_0041 DSC_0046 DSC_0071 DSC_0095 DSC_0105 DSC_0107

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.