DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

VALİ NAYİR’DAN KAMU KURUMLARINA ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Nayir, kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.
Vali Nayir, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır ile kamu kurumları hakkında bilgi almak amacıyla iadeyi ziyaretleri kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Müdür Alparslan Dankaz, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleriyle bir süre görüşen Vali Nayir, kentin tarım, hayvancılık ve su ürünleri potansiyeli ile pazarlama ve kırsal kalkınma projeleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Bilecik El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden ve Müdür Eyvaz Acarca ile görüşen Vali Nayir, müdürlüğün çalışmaları, ürünler hakkında detaylı bilgi aldı.
Ürünlerin sergilendiği sergi salonu ve atölyelerde incelemede bulunan ve kursiyerlerle görüşen Vali Nayir, ahşap işleme ve oymacılığı, ağaç işlemeciliği ve mobilyacılık, mermer işlemeciliği ile su tesisatçılığı hakkında Acarca’dan ve öğretmenlerden bilgi aldı. 

Bilecik Ziraat Odasını ziyaret eden ve Oda Başkanı Ahmet Sevinen ile görüşen Vali Nayir, odanın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

_MUH7401 _MUH7416 _MUH7428 _MUH7430 _MUH7434 _MUH7386 _MUH7389

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.