DOLAR
32,2652
EURO
34,6593
ALTIN
2.403,79
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
24°C
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik Belediyespor:83 Yalova Belediyespor:77

Bilecik Belediyespor: 83 – Yalova Belediyespor: 77

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Bilecik Belediyespor, Yalova Belediyespor’u 83-77 yenerek, 2. tura çıkmayı garantiledi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta, ilk periyodu 17-14 önde bitiren Bilecik Belediyespor, ikinci periyodu da 42-25 üstün tamamladı.

Üçüncü periyotta, oyundaki hakimiyetini devam ettiren Bilecik ekibi, son çeyreğe 65-48 önde girdi. Bilecik Belediyespor, maçtan 83-77 galip ayrıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, kentin sportif değerlerini daha üst seviyeye çıkarmak için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Yağcı, takımı galibiyetten dolayı tebrik ederek, şunları söyledi:

”Bilecik’te basketbol sporunun gelişimi noktasında kendimize belirgin hedefler koymuştuk. Geçen yıllarda bazen iniş ve çıkışlarımız oldu ama bu yıl oluşturduğumuz kadro ile yani yetiştirilen Bilecik gençelerimizle basketbolda emin adımlarla ilerliyoruz. inşallah basketbolda uyguladığımız bu taktiği gelecek zaman dilimi içerisinde futbola da yönlendirerek, Bilecik’in sportif değerlerini daha da üst seviyelere getiririz. Biz günlük değil ve bugüne yönelik değil, geleceği planlayarak çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Ben, Bilecik’e bu güzel sonucu kazandıran Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı hocamızı, yönetim kadrosunu ve oyuncularımızı can gönülden tebrik ediyorum. Onlar böyle azim gösterdikçe ve başarılı oldukça bizler de yöneticileri olarak elimizden gelen desteği sağlarız.

Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut ise takımının başarılı bir performans gösterdiğini ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığını belirterek, başarılı sonuçların devamını hedeflediklerini kaydetti.

Karabulut açıklamasına şunları ekledi:

”Burada Yalova ekibini yenmek istiyorduk ve sizin de gördüğünüz gibi taraftarımızın bizlere verdiği destekle bu maçı aldık. Buraya gelen bütün taraftarlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Onlar bize destek verdiği sürece biz onlara böyle güzel galibiyetler kazandırırız.

Maçı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ve basketbolseverler izledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.