DOLAR
32,4666
EURO
34,7738
ALTIN
2.441,31
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BİLECİK BELEDİYESİNİN BÜTÇESİ 59 MİLTON TL OLARAK BELİRLENDİ

Bilecik Belediyesi ekim ayı belediye meclis toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkez’inde yapılan toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü.

İlk gündem maddesinde yer alan, 2015 yılında uygulanacak ücret tarifeleri ile artış oy çokluğu ile kabul edildi. 2015 mali yılı bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülerek oy çokluğuyla  karara bağlandı.
Ardından bütçe kararnamesi okunarak oylamaya sunuldu.Oylama sonucunda Bilecik Belediyesinin 2015 yılı bütçesi 59 milyon tl olarak belirlenmiş oldu.
Toplantıda ayrıca kira tespit komisyonu raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Oturumda, belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dahil yönetmeliğin 24. maddesi gereğince, kullanılacak geçici iş pozisyonlarının belirlenmesi hususundaki madde, oy çokluğu ile kabul edildi.

CHP Bilecik Belediye Meclis üyesi Seyfi Özgen’nin projeleri gerçekleştirirken halka danıştınız mı? sorusuna cevap veren Yağcı Bilecik halkına danışmadan ve onayını almadan hiç bir projeyi yapmadıklarını ifade ederek, “Seçimlerde sözde değil özde, yapacaklarımızla yola çıkıyoruz. Şu ana kadar seçimlerde konuşmadığımız hiç bir şeyi de yapmadık. Dolayısıyla gerek bizim otogar projemizde, diğer projelerimizle ilişkin olarak da halkımıza seçimlerde diyoruz ki biz bunları yapacağız ve onların karşılığında halkımızın genellikle onayını aldığımız için bunları yapıyoruz.” dedi

Toplantı imar konularının görüşülmesi ve meclis üyelerinin meclise sunduğu soruların görüşülmesinin ardından sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.