DOLAR
32,5889
EURO
34,8039
ALTIN
2.421,36
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Bilecik Belediyesi’nden İl Protokolüne İftar Yemeği

Bilecik Belediyesi’nden İl Protokolüne İftar Yemeği

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, il protokolü bir araya gelerek, iftar açtı.

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Belediye bahçesinde  gerçekleştirilen iftara, Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, iş adamları  ve vatandaşlar katıldı.

 

İftar öncesi şehitlerimiz için İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından duaların yapıldığı iftar programında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı,  ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve iyi niyetlerin arzulanarak arşı alaya yükseldiği bir ay olduğunu belirterek, şunları söyledi:

 

”İl protokolümüzün çok değerli mensupları, şehit ve gazi ailelerimiz, çok kıymetli büyüklerimiz, genç kardeşlerimiz, uzaktan ve yakından teşrif eden misafirlerimiz, değerli kardeşlerim, değerli hemşehrilerim ve öncelikle bu akşam davetimize icabet ettiğiniz için, sofralarımızı şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyor hepinizi sevgi, saygı ile selamlıyorum. Ramazan rahmet, bereket ayı, ramazan birlik, beraberlik ve kardeşliğin perçinleştiği gerçekten paylaşmanın üst noktaya çıktığı çok güzel bir ay. Ülkemizde de bu ayı tüm yönleri ile kutluyoruz. Birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bu ay içerisinde gerçekten biz burada rahat bir şekilde iftarımızı yaparken vatan toprağının bu toprakta ezanların dinmemesi için şanlı bayrağımızın inmemesi için mücadele eden sınır boylarında şehit düşen tüm kardeşlerimizi de rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Gazilerimize acil şifalar ve hayırlı ömürler diliyorum. Bu akşam bu gecemize teşrif ettiğiniz için bizi şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Afiyet olsun diyor hepinizi saygı ile selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

İlahi grubu tarafından birbirinden güzel eserin seslendirildiği iftar programında çocuklar için hazırlanan alanda çocuklar gönüllerince eğlendi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.