DOLAR
32,5056
EURO
34,8227
ALTIN
2.491,24
BIST
9.539,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

Bilecik Belediyesinden çocuklara karne hediyesi

Bilecik Belediyesinden çocuklara karne hediyesi

Bilecik Belediyesi tarafından yaz tatiline giren çocuklarımıza, ”Pıtırcık İle Değerlerimizi Öğrenelim” ve ”Pıtırcık İle Boya ve Öğren’ ‘isimli  dergiler dağıtıldı.

            Eğitime her anlamda destek veren ve çocuklarımızın her türlü eğitim faaliyetine katkı sağlayan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilen çalışma ile yaz tatiline giren çocuklarımızın kitap ile bağlarını koparmamasını amaçlıyor.
            Her yıl gerek eğitim setleri ile gerek okul park ve bahçelerindeki düzenleme çalışmaları ile eğitime büyük katkılar sağlayan Bilecik Belediyesi tarafından ilimizdeki anaokulu öğrencileri ile 2. ve 3. sınıf ilkokul öğrencilerine binlerce dergi dağıtıldı.

Çocuklarımızın yaz tatilini her anlamda verimli geçirmesini amaçlıyoruz.

            Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede Bilecik Belediyesi olarak güzel bir çalışmaya daha imza attıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti.
            Eğitim ve çocuklara yönelik gerçekleştirilen tüm çalışmaların önemli olduğunu ve Bilecik Belediyesi olarak bu noktada gerekli tüm katkıları sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
            ”Eğitim ve çocuklarımız ile ilgili olan her türlü faaliyeti önemsiyoruz. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza, imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak yaz mevsiminde gerek Yaz Okulları gerek diğer güzel aktivitelerimizle çocuklarımıza yaz mevsimini verimli geçirmelerini istiyoruz. ”Pıtırcık İle Değerlerimizi Öğrenelim” ve ”Pıtırcık İle Boya ve Öğren’ ‘isimli  dergiler aldı dergiler ile çocuklarımızın yaz mevsiminde kitap ile olan bağlarını koparmamayı ve şehrimiz hakkında da bilgiler içeren dergiden faydalanmalarını amaçladık. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımıza yönelik yapılması gereken tüm faaliyetlere gerekli katkıyı sağlamaya hazırız. Bu anlamda gözümüzün nuru çocuklarımızın her alanda güzel ve verimli bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.