DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PAİNTBALL FAALİYETİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri Paintball Müsabakası ile güzel bir faaliyette bulundu.

Zabıta Müdürü Erdem Tetik Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen aktivitede müdürlük çalışanları sportif bir etkinlikte bir araya geldi.

Zabıta Müdürü Tetik aktivite hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak farklı ve güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

”Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Paintball Sahasında güzel ve farklı bir aktivite sergiledik. Yaptığımız bu sportif aktivite ile ekip arasındaki etkileşim ve iletişimin artacağını düşünüyoruz. Ayrıca arkadaşlarımız arasındaki kondüsyon ve iş verimliliğinin de artacağına inanıyoruz. Bununla birlikte bu tür faaliyetlerin kurumlar arası iletişim ve etkileşimde de faydaları olacaktır. Yaptığımız bu sportif etkinlik ile örnek bir davranışta bulunmayı arzuladık. Yapılan etkinlikte desteklerinden dolayı POMEM yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Erdem Tetik, Zabıta Müdürlüğü ekipleri olarak, belirli zamanlarda çeşitli sportif aktivitede tekrar bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen karşılaşmada Mavi Takım, Kırmızı Takım karşısında galibiyetle ayrıldı.

DSCN1074 copy DSCN1079 copy DSCN1088 copy

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.