DOLAR
32,4447
EURO
34,7522
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BİLECİK BELEDİYESİ VEZNELERİ PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK

BİLECİK BELEDİYESİ VEZNELERİ PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ AÇIK OLACAK

 

Bilecik Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşmamaları amacıyla Bilecik Belediyesi veznelerinin önümüzdeki Pazartesi ve Salı günlerinin açık olacağı bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın kullanımına sunulan Akıllı Su Sayaç Sistemindeki 3 tonluk Avans miktarının bayram tatili boyunca 10 ton şeklinde olacağı belirtildi.

Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, konu hakkında şu bilgilere yer verildi:
”2017 Kurban Bayramı Resmi tatili, 26 Ağustos Cumartesi günü ile 4 Eylül Pazartesi gününe kadar sürecektir. Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları ve rahat bir bayram geçirmeleri dolayısıyla Bilecik Belediyesi Vezneleri, Pazartesi ve Salı günleri vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın kullanımına sunulan Akıllı Su Sayaç Sistemindeki 3 tonluk Avans miktarı bayram tatili boyunca 10 ton şeklinde olacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.