DOLAR
32,4809
EURO
34,9665
ALTIN
2.435,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BİLECİK BELEDİYESİ MEZBAHASI KURBAN BAYRAMINA HAZIR 

BİLECİK BELEDİYESİ MEZBAHASI KURBAN BAYRAMINA HAZIR
Kurban Bayramı öncesinde, bütün hazırlıkları tamamlanan ve vatandaşlara hizmet verecek olan Bilecik Belediyesi Mezbahasındaki çalışmalar tamamlandı.
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve müdürlük görevlileri ile şehirde faaliyet gösteren kasaplar, Bilecik Belediyesi Mezbahasında incelemelerde bulundu.
Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik ve Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Görevlisi Veteriner Hekim Şenol Özgen, İl Müdürü Yıldız ve kasaplara, tesisin son durumu hakkında bilgi verdi.
ISO 22000 HACIP, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ruhsat ve işletme belgeleri başta olmak üzere bütün yeterlilik belgelerine sahip Bilecik Belediyesi Mezbahasındaki hayvan kesim ücretleri ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Kurban Komisyonunda alınacak karar ile belirlenecek.
Başkan Yardımcısı Tetik, İl Müdürü Yıldız ve beraberindeki heyet, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yapılması gereken son çalışmaları da değerlendirdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, gerçekleştirilen incelemeler hakkında; ”Belediyemiz tarafından şehrimize kazandırılan Bilecik Belediyesi Mezbahasındaki son durum hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve ilimizde faaliyet gösteren kasaplara bilgi verdik. Geçtiğimiz yıllarda Kurban Bayramında vatandaşlarımıza hizmet veren mezbahamız, bu yıl bütün yeterlilik belgeleri ve ekipmanları ile vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli bir hizmet verecek. İncelemelerde ayrıca kasap esnafımızın da görüş ve önerilerini aldık. İnşallah bu yıl da mezbahamızda vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Kurban Bayramı hayvan kesim ücretleri de Vali Yardımcısı başkanlığında toplanacak olan Kurban Komisyonunda belirlenecektir” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.