DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Belediyesi hizmetleri İzmir’de Anlatıldı

İzmir’in önde gelen Vakıf üniversitelerinden Gediz Üniversitesi’nde Bilecik Belediyesi’nin halka ilişkiler ve tanıtım hizmetleri anlatıldı.

Bilecik Belediyesi Basın yayın ve  Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden Halkla İlişkiler Sorumlusu Derya Cin Arı, mezun olduğu Gediz Üniversitesi’nde Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları üzerinden sunum yaptı.

Gediz Üniversitesi Ustalar Kampüsün’de 3 İletişim Şenliği etkinliği kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak davet edilen Derya Cin Arı, İletişim, Etkili İletişim, Beden Dili, Görsel Basın, Ulusal ve Yerel Basın, konularında açıklamalarda bulundu.

Bilecik Belediyesi çalışmalarından da örnekler eşliğinde sunum yapan Derya Cin Arı, Bilecik Belediyesi’nin başta ulusal tiyatro festivali olmak üzere birçok alandaki sosyal sorumluluk projelerini örneklerle anlattı.

Öğrencilere, iş hayatındaki tecrübelerinden de söz eden Derya Cin Arı, öğrencilere, okul hayatı ve sonrasındaki dönemle ilgili olarak tavsiyelerde bulundu.

Belediyeler için önemli bir alan olan Halkla İlişkiler hakkında değerlendirmelerde bulunan Derya Cin Arı, gerçekleştirilen program hakkında, şu ifadeleri kullandı:

”Mezun olduğum Gediz Üniversitesi’ne konuşmacı olarak davet edildiğim ve orada Bilecik Belediyesi Halkla İlişkiler çalışmaları üzerinden sunum gerçekleştirdiğim için çok mutluyom. Okul hayatında kazandığım becerileri aktif hayatta uygulayan biri olarak, okuyan öğrenci arkadaşlarıma tecrübe ve bilgi paylaşımımda bulundum. Bilecik Belediyesi olarak halka ilişkiler konusu başta olmak üzere gerek, sosyal belediyecilik gerek kültürel anlamda gerçekleştirilen birçok etkinlik ile iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Konuşmacı olarak davet edilmemde belediyemizin bu konuda sesini duyurmuş olmasının da etkisi var. Programda ayrıca sosyal belediyecilik anlamında birçok güzel projeyi gerçekleştiren Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın da çalışmalarını anlatma fırsatı buldum. Hem kendim adına hem Bilecik Belediyesi adına güzel ve faydalı bir program oldu”

Öğrencilerin konu hakkında sorularına da örneklerle cevap veren Derya Cin Arı’ya Gediz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Öörevlisi İlhami Çağrı Aka tarafından İzmir Hatırası Zeytin yağı hediye edilirken, Gediz Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Program Sorumlusu Sezin Baysal Berkup tarafından teşekkür plaketi verildi.

iletişim şenlik 063 IMG_6304 IMG_6320 WP_20140429_028

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.