DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYESİ 6 EYLÜL ÇOCUK PARKI HİZMETE AÇILDI

BİLECİK BELEDİYESİ 6 EYLÜL ÇOCUK PARKI HİZMETE AÇILDI

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrul Gazi Mahallesi  Memur Konutları’na yeniden düzenlenerek, hazırlanan 6 Eylül Çocuk Parkının açılışı gerçekleştirildi.

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikler öncesinde çocuklara ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıtılırken, etkinlik sonunda ise Şehitlerimiz ve Afrin’de mücadele eden kahraman askerlerimizin muzaffer olması için dualar edildi ve şifalı pilav ikram edildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılışta yaptığı konuşmada,  birlik ve beraberliğin önemine değindi.
Konuşmasına; ”Özel ve güzel bir günden hem de ülkemizde birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir zaman diliminde böyle bir vesile ile bir araya gelmek istedik.” ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Çalışma arkadaşlarımızın, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hazırlamış olduğu 6 Eylül Çocuk Parkını, hizmete açıyoruz. Böylece hem birlik ve beraberliğimizi göstermiş oluyoruz hem de Cuma günü bu buluşmamız bir dua hükmüne geçiyor. Bu sevincimizi paylaştığınız için ben herkese teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana ecdadımızın ayaklarının izi olan gözlerinin feri olan bu mekanlara hizmet etmenin haklı hazzı ve gururunu yaşıyoruz. Bu topraklara ve siz değerli kardeşlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Bizim konumumuz ve durumuz farklıdır. Bilecik, başlangıçların şehridir. Bilecik tarihi mirasızının gelecek nesillere emanet olarak bırakılacağı bir şehir. Göreve geldiğimiz tarihlerde, gerçekten çocuklarımızın oyun oynayabileceği yeterli oranda park ve bahçeler yoktu.

”ŞU ANA KADAR 120’Yİ AŞKIN PARK VE OYUN ALANINI ÇOCUKLARIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK”

Geçen süreç içerisinde yaklaşık 120’yi aşkın park ve oyun alanını hizmete sunduklarını kaydeden Belediye . Sadece 2017 yılı içerisinde 5 sentetik saha yaptık, 6 adet yeni park ve 8 tane de revizyon yapılan park ile birlikte 19 tane parkımız hizmete girmiş. Diğer yandan ise 2017 yılında 82 bin fidan ve ağacı toprakla buluşturduk.”ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Geleceğimizin yolcuları olan çocuklarımız burada ve bizler bu çalışmaları onlar için yapıyoruz. Bugünün büyükleri olarak geçmişimiz ile geleceğimizi buluşturmak bizim görevimiz. Memur sitemiz Bilecik’imizin ilk sitelerimizden birisi. Bizler, bu güzel yerleşim yerine böyle bir alan kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bugün, dünden çok daha iyiyiz ve yarın daha da iyi olmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ben bu vesileyre parkın çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca Mahalle muhtarımız ve site yönetimine de böyle bir hizmet imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

”BİZLER BİR VE BERABER OLDUKÇA HİÇ BİR KUVVET BİZLERE ZARAR VEREMEZ”

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Afrin’de büyük bir operasyon var. Bizlerin Millet olarak dua dışında yapacağımız bir şeyimiz daha var. Namert düşmana söyleyeceğimiz bir sözümüz var. O da nedir biliyor musunuz? Öyle çok da eylemsel bir şey değil. Yani herkes yanındaki insana daha fazla sarılacak, onu sevecek ve bir olacak. Emin olun biz birbirimizi sevdiğimiz sürece bu Millete kimse diz çöktüremez. Onun için öncekinden daha fazla çok birbirimizi seveceğiz ve sayacağız. Böylece her zaman olduğu gibi bütün dünyaya hak, adalet ve medeniyetin gelmesine kaynaklık etmiş olacağız”ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Niyazi Aydın ise Ertuğrulgazi Mahallesine güzel bir parkın kazandırıldığını belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Site Yöneticisi Zeki Kayadelen ise konuşmasında; ”Öncelikle Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Sitemiz Bilecik’in en eski sitesi. Dolayısıyla parkımız da her açıdan demode olmuştu. Sitemize ve mahallemizin çocuklarına güzel bir mekan kazandıran Belediye Başkanımız Selim Yağcı, bizlere her yönden katkıda bulunuyor. Parkın mahallemiz ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.