DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA ZİYARET

İSTANBUL BİLECİKLİLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA ZİYARET

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oktay Tepe ve yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Dernek Başkanı Oktay Tepe ve beraberindekilere teşekkür etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Tepe ve beraberindekilere bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Oktay Tepe ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

24 Mayıs’taki Osman Gazi’yi Anma Şenliklerinde dernek üyeleri ile bir arada olacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, yeni yönetimin başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inandıklarını kaydetti.

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oktay Tepe ise Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Bilecik için gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Oktay Tepe, konuşmasında ayrıca gerçekleştirilen ziyarette, Bilecik ve dernekleri hakkında faydalı görüş alışverişleri yaptıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Oktay Tepe ve beraberindekiler ile Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi’ni gezerek, incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve heyet daha sonra akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bilecikliler Derneği 4 Bilecikliler Derneği 1 Bilecikliler Derneği 2 Bilecikliler Derneği 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.