DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Kızılay Haftası mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında; Kızılay’ın toplum hayatındaki önemli işlevlerine değinen Başkan Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Türk insanının en büyük özelliklerinden birisi, yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının kendi öz dünyası içerisinde geniş yer almasıdır. Üzerinde yaşadığımız dünya, istemezsekte bazen çeşitli doğal afetlere ve felaketlere sahne olabiliyor.

Böyle durumlarda şüphesiz insanımız, her zaman birlik ve beraberlik düşüncesi ile yardım elini uzatmayı bilmiştir. Cumhuriyet tarihinde geniş kapsamlı olarak bu ve buna benzer durumlarda seferber olan bir kurum vardır ki o da “Kızılay” dır. Amacı insanlara yardım etmek olan Kızılay, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, bizler adına felakete uğrayan bölgeye yardım elinin uzatılması görevini üstlenir. Bilecik’imizde de Kızılay’ın çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını hep birlikte takip ediyor Bilecik Belediyesi olarak elimizden gelen desteği de sağlıyoruz. Kızılay; Kısa zamanda gerekli tedbirleri alıp ulaşılması gereken her yere yardımlarını ulaştırabiliyor. İlimizde bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Felaketlerden, savaşlardan, düşmanlıklardan uzak, kardeşlik, barış ve huzur dolu, yaşama sevinci dolu bir dünyada hep birlikte var olabilme ve yaşayabilme temennisiyle Kızılay Haftasını kutluyorum.”

bilbel_1369919418

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.