DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ”DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ” MESAJI

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ”DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ” MESAJI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında çiftçilerin harcadığı emeğin önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, tüm çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını en verimli ve en bereketli şekilde almaları temennisini iletti.

Çiftçilikteki teknolojik gelişmenin de önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Çiftçilerimiz, gerçekten büyük emek ve gayretler göstererek, adeta ekmeğini taştan ve topraktan çıkaran elleri temsil ediyor. Bizler, yaşamımızı sürdürmemiz için ihtiyaç duyduğumuz en temel gıdalarımızı çiftçilerimizin elinden alıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu noktada söylediği; ”Köylü milletin efendisidir” sözünün içeriğinde aslında çiftçinin de yeri vardır. Çünkü çiftçi emek veren ve üretendir.
Çiftçi, alın teri ile adeta toprağı ilmek ilmek işleyerek, üreten insandır. Diğer yandan devletimiz ve hükümetimizin çiftçilerimiz ve çiftçilik sistemimiz hakkında almış olduğu reform niteliğindeki kararlar, çiftçilerimizi olduğu gibi bizleri de memnun ve mutlu etmektedir. Bu vesile ile üretim ve verimliliğin arttırılması ile ürünün pazarlara intikalinde yorulmadan çalışmalarını sürdüren çiftçilerimizin “Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, tüm çiftçilerimize bolluk ve bereket içinde sağlık ve mutlulukla geçirecekleri verimli yıllar diliyorum.”

çiftçi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.