DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ’NDE ”TEMİZ ÇEVRE VE SAĞLIKLI YAŞAM” İÇİN BÜYÜK ADIM

BİLECİK BELEDİYESİ’NDE TEMİZ ÇEVRE VE SAĞLIKLI YAŞAM” İÇİN BÜYÜK ADIM

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından; ”Temiz Çevre ve Sağlıklı Yaşam” sloganı kapsamında gerçekleştirilen çalışma ile temizlik anlamında büyük bir adım atıldı.

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında son model araçlardan oluşan 11 yeni araç, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın basına yaptığı bilgilendirme toplantısıyla hizmete girdi.

Bilecik Belediye Sarayı Bahçesinde gerçekleştirilen basın toplantısında 11 temizlik aracı hizmete girdi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ŞEHRİMİZDE BİRÇOK ALANDA OLDUĞU GİBİ TEMİZLİK HİZMETİNDE DE KALİTEYİ YAKALADIK”

Belediye Başkanı Selim Yağcı programda gerçekleştirdiği konuşmada Bilecik Belediyesi olarak hep ilkleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Konuşmasında; ”Şehirmizdeki pek çok yeniliği 12 yılda hep birlikte gerçekleştirdik ve şehrimizde temizlik kapsamında ilk özelleştirmeyi bizler yaparak, halkımıza çok daha iyi ve kaliteli bir hizmeti sunduk” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Yapmış olduğumuz anketlerde gerçekten temizlik noktasında çalışmalarımız hep üst noktada oldu ve halkımız tarafından taktirle karşılandı. Biz bu çalışmalarımızı hiçbir zaman yeterli görmedik. Çünkü başlangıçtan beri bir sloganı ortaya koyduk ve hep birlikte daha iyiye daha güzele dedik. Yani bu kapsamda yaptığımız hizmetleri yeterli görmedik ve kendimizle yarışır biçimde insanlarımıza daha kaliteli bir hizmeti götürdük. İşte bu anlamda Bilecik Belediyesi olarak temizlik işleri hizmetlerimizi her alanda yenileyerek, yeni araç ve ekipmanlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yani 2015 model araçlarla halkımıza daha hızlı ve daha etkin hizmeti götürme amacını gerçekleştirdik

”SON MODEL 11 ARACIMIZI HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Bilecik Belediyesi olarak son model 11 aracı hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

Artık bu dönemde çöplerden oluşan götü görüntü ve kirlilik de en asgari şekilde olacak. Daha önceleri belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz konteyner ve bu alandaki temizlikleri şimdi çok daha güzel bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yani konteynerleri temizleyerek, bulunduğu ortamlara koyacağız. Yeni dönem içerisinde 12 tane aracı hizmete sunuyoruz. Bu kapsamda 4 tane büyük çöp toplama kamyonumuz, 2 adet orta büyüklükteki kamyonumuz yine 1 adet büyük konteyner yıkama ve aynı zamanda çöp toplama aracımız, 2 adet süpürge aracımız, yine bu dönemki çalışmalarımız arasında park ve dinlenme alanlarımızada kullanacağımız, bir aracı hizmete sunuyoruz.

”LÜTFEN ÇOCUKLARIMIZIN OYNADIĞI ALANLARI TEMİZ TUTALIM VE KORUYALIM”
Hemşerilerimizden, çocuklarımızın oynadığı alanları temiz tutmaları ricasında bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

Bu noktada ben vatandaşlarımızdan bir konuda isteğimi belirtmek istiyorum. Yani park ve bahçelerimizin daha temiz şekilde tutulmasını arzu ediyorum. Çünkü parklarımız çocuklarımız başta olmak üzere hepimizin zaman geçirdiği mekanlardır. Çocuklarımızın oynadığı alanların temiz ve güzel olmasını istiyoruz. Çocuklarımız üzerinde nasıl ki hassasiyetle duruyorsak, en çok onların zaman geçirdiği mekanlardaki temizliğe dikkat etmemiz gerekiyor. Özellikle de örneğin park ve diğer alanlardaki çekirdek kirliliği çok daha kötü bir durumda oluyor. Bu tür atıkların temizlenmesi de hem zor hem de masraflı oluyor. Bu noktada vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını arzuluyoruz. Temizlik hizmetlerimiz kapsamında işte bu anlamda çekirdek ve buna benzeri temizlikleri gerçekleştirmek için bir süpürge aracımızı da hizmete sunuyoruz.

”HALKIMIZI MEMNUN ETME ÇITASINI HER ZAMAN EN ÜST SEVİYELERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bilecik Belediyesi olarak halkımızı memnun etme çıtasını her zaman en üst seviyelere getirmek için çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı şunları aktarıd:

Yine her hafta mahallelerimizdeki sokak ve caddelerimizi yıkama çalışmalarımız devam edecek. Hemşerilerimize bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar kapsamında sadece kapısının önünden çöpünü almak şeklinde bir sınırlama yapma düşüncesinde olmadık. Bilecik Belediyesi bizim hizmette olduğumuz sürece temizlik anlayışını daha kapsamlı ve daha güzel bir şekilde gerçekleştirecek. Yani temizlik anlayışındaki ‘Temiz Çevre ve Temiz Toplum’ sloganımızda olduğu şekliyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda gerçekten hem maddi anlamda toplumumuzda ve çevremizde bir temizliğin olması hem de siyaseten yapmış olduğumuz çalışmalarda yani manevi anlamdaki temizliğin oluşması için gayret sarfediyoruz. Bunlara örneklik teşkil edecek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yani şunu demek istiyorum. Çalışıyoruz ve halkımız bundan memnun. Bu memnuniyet çıtasını yükseltmeye gerek yok diye bir anlaıyışı kesinlikle kabul etmiyoruz. Kendimizle yarışır şekilde hep daha iyiyi ve daha güzeli bulmaya çalışıyoruz.

”İSTASYON MAHALLESİNDEKİ TEMİZLİK ŞİRKETİNİN BULUNDUĞU ALANI TAHLİYE EDEREK, HEMŞERİLERİMİZE YAKIŞIR BİR PROJE UYGULAYACAĞIZ”

İstasyon Mahallesindeki temizlik şirketinin bulunduğu alanı tahliye ederek, hemşerilerimize yakışır bir proje uygulayacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı;

Bu anlamda şöyle bir konuya da değinmek istiyorum. Biliyorsunuz ki İstasyon Mahallesi’ndeki hemşerilerimize bir sözümüz vardı. 2015 yılının başında, İstasyon Mahallesi’ndeki temizlik şirketine ait yeri tahliye edecektik. Ancak en başında bu sorunu çözecek bir yer bulamadık. Ama yeni süreçte bu alanı tahliye etme kararı aldık ve bu anlamda şu zamana kadar oradaki hemşerilerimize vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı da özür diliyoruz. Oraya İnşaallah şehrimize ve ülkemize yakışır bir proje uygulayacağız. Bizler bu anlamda sözler ve vaatlerimizin her zaman arkasında olan bir düşüncenin temsilcileriyiz. Ne aldanan ve ne de aldatan bir konuma düştük. Hemşerilerimize, inandıklarımızı yapabileceklerimizi, yapacağımıza söz verdik ve çok şükür bunları da yerine getirdik, bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Her zaman dediğimiz şekilde; ‘Hep birlikte daha iyiye ve daha güzel”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik ile birim müdürlerinin hazır bulunduğu ortamda araçları tek tek inceleyerek, basın mensuplarına bilgi verdi.

11252776_572508842892079_4481099649550897651_o (2) 11252776_572508842892079_4481099649550897651_o 11011455_572508816225415_2577893497871978782_o 11200949_572508849558745_6268548283243954150_o

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.