DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN CAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE KUCAKLAŞTI

BAŞKAN CAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE KUCAKLAŞTI

Belediye Başkanı Nihat Can, beraberinde Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte ilimizdeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Şehrimizin birçok noktasındaki vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam eden Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte Polis Meslek Eğitim Merkezi, Refik Arslan Fen Lisesi, 15 Temmuz Anadolu Lisesi, Şeyh Edebali Erkek İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu ile Bilecik Özel Eğitim İş okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretlerinde öğretmen ve öğrencilerin talep ve düşüncelerini alan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’İnsanlarımızla bir araya gelmeye, kucaklaşmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında; Polis Meslek Eğitim Merkezi, Refik Arslan Fen Lisesi, 15 Temmuz Anadolu Lisesi, Şeyh Edebali Erkek İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu ile Bilecik Özel Eğitim İş okulunu ziyaret ederek, eğitimin saygın neferleri ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Gençlerimize tavsiye tecrübelerimizi aktardık, onların heyecanlarından faydalandık. Okul idarecilerimiz ile öğretmenlerimize; ilimiz ve belediyemiz çalışmaları hakkında bilgiler verirken, onların talep ve görüşlerini aldık. Her zaman ve en başından beri vurguladığımız gibi eğitim ve öğrencilerimiz bizim en öncelik verdiğimiz konulardan birisi. Çünkü eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımların en önemli ve gerekli yatırım olduğunu biliyoruz. Bu anlamda bizlere düşünceleriyle, talepleriyle, duaları ve heyecanlarıyla yalnız bırakmayan bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Can, belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, aynı zamanda okullarda yapılabilecek çalışmaların taleplerini de aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.