DOLAR
32,5490
EURO
34,8521
ALTIN
2.427,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik Altyapı Çalışmalarında Sona Gelindi

Bilecik Altyapı Çalışmalarında Sona Gelindi. Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik’i Kente Çevireceğiz iddiasıyla başlanan altyapı çalışmalarında sona gelindiği ve asfaltlama işlemlerinin tamamlandığı açıklandı. Yarın başlayacak olan çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasına çalışıldığı bildirildi.

Bilecik Belediyesi tarafından başta şehir merkezi olmak üzere Hürriyet ve Bahçelievler Mahallesinde gerçekleştirilen yağmur suyu altyapı çalışmalarında asfaltlama çalışmaları başlıyor.

Avrupa standartlarında gerçekleştirilen ve şehrin altyapı sorununu kökten çözecek olan altyapı çalışmalarında asfaltlama işi için gerekli işlemler tamamlandı.

Şehir merkezindeki işlek noktalar yanı sıra Hürriyet Mahallesindeki Kapalı Pazar ve Bahçelievler Mahallesindeki Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında asfaltlama işi, 15 Eylül Salı günü başlayacak.

Bilecik Altyapı Çalışmalarında Sona Gelindi

Belediye Başkanı Semih Şahin, gerçekleştirilecek çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede, “Yaklaşık 3 ay önce başladığımız ve “Sabrettiğimize Değecek” dediğimiz çalışmamızda asfaltlama aşamasına geldik. Şehir merkezi başta olmak üzere diğer alanlarda altyapı çalışması tamamlanan ve gerekli zaman aşımı gerçekleşen noktalarda ekiplerimiz tarafından asfaltlama çalışmaları başlayacak. Çalışmaların başlamasıyla meydana gelen toz ve görüntü kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Çalışmalarımızın şehrimize ve halkımıza güzellikler getirmesini diliyorum. Bu süre zarfında bizleri anlayışla karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.