DOLAR
32,3364
EURO
35,1586
ALTIN
2.245,42
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Osmaneli’nin Çehresi Değişiyor

Osmaneli’nin Çehresi Değişiyor. Osmaneli Belediye Başkanı özellikle Cuma günleri trafikte yaşanan sıkıntılara ve vatandaşların taleplerine cevap olacak 500 araçlık otopark ve çevre düzenlemesi yapılacağını duyurdu.

Osmaneli Fatih Camii, TOKİ, Ziraat Bankası, Orman İşletme Müdürlüğü ile Tarım Kredi arasındaki alana büyük bir otopark 500 araçlık, yol, çevre düzenlemesi yatırımına başlandığı duyuruldu. Özellikle pazarın kurulduğu Cuma günleri için trafikte büyük rahatlama sağlaması bekleniyor.

Osmaneli’nin Çehresi Değişiyor

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: ”Osmaneli de her yatırımımızı gelecek hedeflerimize uygun olarak kalıcı yapıyoruz. İlçemizin merkezinde oluşturmakta olduğumuz çarşı düzenlemesi ile ticari açıdan çok güzel bir ortam yaratıyoruz. İki hafta içinde belediyemiz ve Tayyare Meydanındaki tüm manavları Pazarın ilk sırasında oluşturmakta olduğumuz dükkanlara alıyoruz. Pazar yerimiz de sürekli açık 10 manav olacak.
Aynı alandaki parkımızı yeniden düzenliyoruz, çocuklar için oyun alanını genişletirken, çevresine özellikle kadın girişimciler ve belediyemiz altındaki esnafın yer alacağı çok güzel ve tarihi görünümde dükkanlar yapıyoruz. Çok şikayet aldığımız parktaki çay bahçesini küçük butik ama tarihi Osmanlı kahvesine dönüştürüyoruz.

Tarihi Lefke Çarşısında Bebka Destekleriyle tamamladığımızda turizmde çok önemli bir değerimizi ortaya çıkarıyoruz. Balaban İlkokulu önüne yaptığımız meydanla güzel bir görünüm kazandık. Balaban ilkokulu arkasında yeni yol açtık ve okula gelen araçlar İçin 30 araçlık otopark oluşturduk.

Balaban İlkokulundan E5 inen yolu genişlettik. En az 40 araçlık alacak şekilde otopark ve yolun yapımına başladık. Osmaneli hedeflerine ulaşmak için hızla her alanda yatırımlara ve çalışmalara devam ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.