DOLAR
32,5729
EURO
34,9012
ALTIN
2.434,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA MİNİKLERDEN SEVGİ YUMAĞI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA MİNİKLERDEN SEVGİ YUMAĞI

10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında çocuklarımızın bir araya geldiği Çocuk Tiyatro Oyunu’nu miniklerle birlikte izleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklarımızın beğenisine sunulan tiyatro oyununu çocuklarımızla birlikte izleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, miniklere birbirinden güzel müjdeler verdi.

”Geleceğimizin teminatı, gözlerimizin nurları, Bilecik Belediyesi tarafından sizler için hazırlanan tiyatro oyununa hoşgeldiniz” ifadeleriyle başlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Sizleri çok seviyoruz. Sizleri hep böyle gülen yüzlerle, geleceğe heyecanla bakmanızı ve çok mutlu olmanızı istiyoruz. Sizlerin çok daha mutlu olmanız için çalışıyoruz, sizler için parklar yapıyoruz, bu tür etkinlikler düzenliyoruz. İnşallah bundan sonra her Pazar günü Saat: 13:00’te sizler için mutlaka bir çocuk tiyatrosu olacak. Sizlerin her zaman gülen yüzlere sahip olmanız için çalışmaya devam ediyoruz. Sizler bizlerin canları ve geleceğimizsiniz. Kendinize iyi bakın” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından miniklerle birlikte oynanan oyunu seyrederek, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

12243274_643761435766819_4549665960502584132_n

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.