DOLAR
32,5417
EURO
34,9466
ALTIN
2.428,95
BIST
9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN YEŞİLAY HAFTASI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN YEŞİLAY HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanı Selim Yağcı 1-7 Mart tarihleri arası kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Yeşilay Haftası’nın önemine değinen Belediye Başaknı Selim Yağcı, şunları kaydetti.
Bilindiği gibi ülkemizde 1 – 7 Mart tarihleri arası Yeşilay Haftası olarak kutlanmaktadır. Ülke geneline baktığımızda genç nüfusumuzun yoğunlukta olduğu görülmektedir. Genellikle okul çağındaki çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklarla tanıştığı ortadadır. Bu konuda kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütleri ve gerekse ailelere büyük görev düşmektedir. Özellikle yetişme çağındaki çocuklarımız için aileleri yoğun bir çaba içerisinde bulunmalıdır. Bunun yanı sıra çocukların arkadaş çevresi iyi araştırılıp, çocuğa zarar verebilecek arkadaş gruplarından korunmalıdır. Çocuklarımız, gençlerimiz her ne olursa olsun sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutulmalı ve bu konuda her birey üzerine düşen vazifeyi yerine getirmelidir.

”ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMAK AMACIYLA BİRÇOK PROJEYE İMZA ATIYORUZ”

Bilecik Belediyesi olarak bizler; Çocuklarımız ve gençlerimiz için bir çok sosyal projeyi hayata geçirdiklerini aktaran Belediye Başkanı Selim Yağcı, mesajında ayrıca; ”Onlara sağlıklı bir gelecek sunmak için birçok yeniliği Bilecik’imize kazandırdık. Bundaki amacımız çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklar ile karşılaşmasına fırsat vermemektir. Bilecik Belediyesi eliyle her yıl müzik alanında onlarca kurs programları hazırlıyoruz, Yine aynı şekilde Yaz Spor Okulları projemiz kapsamında öğrencilerimizi, daha verimli uğraşlar ile zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Yine çalışmalarımız kapsamında bu konuda çeşitli kurumlar tarafından verilen eğitimlere Bilecik Belediyesi olarak gerekli katkıları sağlıyoruz. Dolayısıyla; Herşeyin en güzeline en iyisine layık olan çocuklarımıza ve gençlerimize, yarının büyüklerine büyük imkanlar sunmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yaşam dolu, sağlık dolu, her türlü kötü ve sağlığımızı bozan alışkanlıklardan uzak bir nesil yetiştirmek temennisiyle Yeşilay haftasını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

bilbel_1369919418_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.