DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN KIZILAY HAFTASI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN KIZILAY HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftası” dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Kızılay, Türk insanının en büyük özelliklerinden birisi olan yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının ortak bir potada buluştuğu kurumlardan birisidir’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kızılay’ın toplumsal yaşamda taşıdığı rolü ve gördüğü işlevlere dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Kızılay, Cumhuriyet tarihimizde gerçekleştirdiği hayati işlevler ve görevler ile bizleri onurlandıran ve gurur veren önemli bir kuruluşumuzdur. İnsanımızın maruz kaldığı bütün afetler başta olmak üzere rutin yaşantı içinde de faaliyetleri ile örnek bir kuruluş olan Kızılay’ın bu anlamlı ve faydalı çalışmaları hiçbir zaman unutulamaz. Amacı insanlara yardım etmek olan Kızılay, din, dil, ırk ayrımı yapmadan, bizler adına felakete uğrayan bölgeye yardım elinin uzatılması görevini üstlenir. Bilecik’imizde de Kızılay’ın çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaptığını hep birlikte takip ediyor Bilecik Belediyesi olarak elimizden gelen desteği de sağlıyoruz.”

KIZILAY BİLECİK ŞUBESİ ÇALIŞMALARINDAKİ ÜSTÜN PERFORMANS İLE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMEKTEDİR”

Mesajında; Kızılay Bilecik Şubesinin faaliyetleri ve başarılarına de yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kızılay Bilecik Şubesi’nin çalışmalarındaki üstün performans ile örnek olarak gösterildiğini belirterek; ” Bilecik Kızılay Şubesi de bu anlamda gerçekten önemli ve güzel çalışmalara imza atıyor. İlimizdeki birçok kurum ile koordineli bir şekilde çalışan Bilecik Kızılay Şubesi kısa zamanda gerekli tedbirleri alıp ulaşılması gereken her yere yardımlarını ulaştırabiliyor. Kızılay Bilecik Şubesi 2016 verilerine göre; 7 bin 116 ünite kan toplarken, bunun 4 bin 332 ünitesi kullanıldı. Kök Hücre bağışında da önemli çalışmalara imza atan Bilecik Kızılay Şubesi son üç yılda toplamda bin 380 kök hücre bağışını elde etti ve 8 kullanılan nakil faaliyetini gerçekleştirdi. Bu anlamda ilimizde bu faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Felaketlerden, savaşlardan, düşmanlıklardan uzak, kardeşlik, barış ve huzur dolu, yaşama sevinci dolu bir dünyada hep birlikte var olabilme ve yaşayabilme temennisiyle Kızılay Haftasını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.