DOLAR
32,4962
EURO
34,7711
ALTIN
2.487,71
BIST
9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI YOL SORUNUNU GİDERMEK İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI YOL SORUNUNU GİDERMEK İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesinde Karayolları kamulaştırma alanı içerisinde yer alan ve vatandaşların mağduriyet yaşadığı yola ilişkin çözüm bulunması amacıyla alanda incelemelerde bulundu.

 

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Fen İşleri Müdürü Bener Yanar’ın da bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarını mağduriyetini giderme adına hangi çalışmaların yapılabileceği hakkında bilgi aldı.

 

Konu hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Uzun zamandır gündemde olan ve bazen de hemşehrilerimizin ısrarla dile getirdiği Osmangazi Mahallesi Osmangazi Caddesinde bulunan alanda, ilgili birimdeki arkadaşlarla birlikte incelemelerde bulunduk. Ancak yerin Karayolları kamulaştırma alanı içerisinde kaldığını arkadaşlarımız yaptıkları ölçümlerde tespit ettiklerini belirtti. Ama bizler vatandaşlarımızın devam eden günlük hayatlarını kolaylaştırma noktasında bir çalışmayı yapmaları noktasında gerekli talimatları verdik. Belediye sorumluluk sahasında olmamasına rağmen oradaki sıkıntıyı en azından geçici olarak gidermek noktasında bir çalışma gerçekleştirme kararı aldık. Böylece buraya ilişkin sıkıntıyı da en aza indirmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.