DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, KADIN PERSONELİ MAKAMINDA AĞIRLADI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, KADIN PERSONELİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla belediye kadın personelini makamında ağırladı.
Bütün kadınların ” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, kadın personeli kapıda çiçeklerle karşıladı.
Bilecik Belediyesindeki bütün çalışanların birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir şekilde çalıştıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, kadınların aile ve toplumsal yaşamda taşıdığı önemi dile getirerek, şunları söyledi:
”Bugün Dünya Kadınlar Günü. Tabi bu Avrupa kültüründe olan bir şey. Aslında bizde kadınlar günü sadece bir gün değildir. Her gün hanımlar günü. Yani erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar; kadın millettir, devleti yalnız o ayakta tutar. Gerçekten bu söz çok güzel şekilde özetliyor, kadının toplumdaki yerini. Bizim kültürümüzde, aile yaşantımızda her noktada kadınlar, toplumun temel taşıdır. Kadın, bizim anamız, eşimiz. Sizler de annelik görevi yapıyorsunuz ya da yapacaksınız İnşaallah. ”Cennet anaların ayakları altındadır” sözünü dile getiren bir Peygamberin ümmetiyiz ve bunu benimseyen bir dinin mensuplarıyız. Sizleri seviyoruz, sayıyoruz ve birlikte yaşamaktan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyuyoruz. İnşallah, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ederiz. Cenabı Allah sizlere huzur ve mutluluk versin.” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen buluşmada belediyenin erkek personeli kadınlara çay ve çikolata ikram etti.

DSC_5854 DSC_5871

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.