DOLAR
32,5273
EURO
34,6828
ALTIN
2.488,84
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFINI DİNLEDİ

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFINI DİNLEDİ

Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek, taleplerini dinledi.

Belirli dönemlerde ilimizdeki sivil toplum kuruluşu, vatandaşlarımız ve esnaf ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi ve esnaf ile bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımız ve esnafın fikir ve görüşlerini aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’İlimiz Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi ve esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Sanayi esnafımızın istek ve görüşlerini dinledik. Güçlü Bilecik için birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle vererek çalışacağız. Bir yandan şehrimizin imar ve ihyası için çalışırken diğer yandan da şehrimizin dinamiklerini oluşturan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Çünkü bizler en başından itibaren Gönül Belediyeciliği düşüncesiyle çalışacağımızı ve bu doğrultuda insanımız ile el birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman esnafımız ve Küçük Sanayi Sitesi sakinlerimizin yanındayız ve onların talep ve görüşlerini dinlemeye hazırız. Cenabı Allah bizlerin birlik ve beraberliğini daim kılsın. Bizlere şehrimiz ve insanımıza güzel hizmetler sunmayı nasip etsin’’ şeklinde konuştu.

Küçük Sanayi Sitesi yönetimi ve sakinleri de Belediye Başkanı Nihat Can’a ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.