DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI “UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI “UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 17 Ağustos 1999 depreminin 19. yıl dönümü nedeni ile bir mesajı yayınladı.

17 Ağustos 1999 yılında yaşadığımız büyük felaketin bir daha yaşanmamasını temenni eden Başkan Bakıcı “Binlerce vatandaşımızı toprağa verdiğimiz 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden tam 19 yıl geçmesine rağmen acımız ve üzüntümüz hala taptazedir. Yaşadığımız bu acı bizlerin bu büyük felaketten büyük dersler almamızı sağladı. Maalesef ülkemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve olası depremlere her an hazırlıklı olmamızı gerektiriyor. Her an deprem olacakmış gibi doğa olaylarının gerçekleşebilme ihtimali ile tedbirli ve bilinçli olmak zorundayız. Unutulmamalıdır ki, doğal afetler bütünüyle önlenemez fakat alınacak önlemler bundan en az zarar ile kurtulmamızı sağlar. Yapılan eğitimler ve etkinliklerle halkımızın bilinçlenmesi, depreme karşı daha dayanıklı yapılar yapılması, deprem olduğunda da, toplumun bilinçli bir şekilde ve dayanışma içinde hareket etmesi çok önemlidir” dedi.
Allah bir daha bu millete böyle acılar yaşatmasın diye dua eden Başkan Bakıcı, bu büyük afette yakınlarını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet ailelere de baş sağlığı diledi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.