DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
ALTIN
2.498,66
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

BEBKA, ANADOLU ANİMASYON VE DİJİTAL İŞLER FESTİVALİ’Nİ ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYOR

  • BEBKA, ANADOLU ANİMASYON VE DİJİTAL İŞLER FESTİVALİ’Nİ ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYOR…

 

  • BEBKA, TÜRKİYE’NİN VE ESKİŞEHİR’İN ANİMASYON SEKTÖRÜNÜ ANNECY ANİMASYON FİLM FESTİVALİ’NDE TANITACAK…

 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), 12-17 Haziran 2017 tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek olan ve animasyon alanında dünyanın en önde gelen festivallerinden biri olarak kabul edilen Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali (MIFA)’ne katılacak.

 

Türkiye’nin animasyon endüstrisinin gelişimine destek olma ve Eskişehir’in Türkiye’nin animasyon merkezi olma hedefine katkı sağlamak amacıyla sektöre yönelik çalışmalarını sürdüren BEBKA, her yıl farklı ülkelerden binlerce sektör profesyonelinin bir araya geldiği Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’ne katılarak Türkiye’nin animasyon sektörünü ve Eskişehir Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivali’ni uluslararası piyasaya tanıtacak.

 

BEBKA tarafından festivalde Türkiye animasyon endüstrisinin yanı sıra Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivali ile ilgili tanıtıcı materyaller dağıtılacak. Stant alanında sektör ve festival ile ilgili tanıtıcı kısa film gösterimleri de yapılacak. Ayrıca dünyanın farklı ülkelerinden gelen stüdyo, kurum ve kuruluş, yapımcı, distribütör, öğrenci ve ilgili kişilere Eskişehir’in mevcut yatırım ortamı ve potansiyeli ile Türkiye’nin sektöre ilişkin altyapı, insan kaynağı ve üretim potansiyeli hakkında bilgiler aktarılacak.

 

60’dan fazla ülkeden temsilcilerin katılacağı festivalde; ayrıca toplantı, konferans vb. oturumlarda görüşmeler yapılması ve farklı ülkeler ile işbirliği imkânlarının değerlendirilmesi hedefleniyor.

 

Animasyon endüstrisi ile ilgili küresel gelişmelerin ve trendlerin yakından takip edileceği MIFA’da,  BEBKA standı Allée B – 4.B14 numaralı alanda yer alacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.