DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bayırköy’de Genel Karantina Uygulaması Yok

Bayırköy’de Genel Karantina Uygulaması Yok. Bilecik’te vatandaşlarımız tarafından Bilecik’in Merkez’e bağlı Bayırköy Beldesinde karantina olup olmadığı yönünde bir çok soru aldık.

Alınan bilgilere göre, Bayırköy’de giriş çıkışların kontrollü olarak yapıldığı herhangi bir genel karantina uygulamasının yapılmadığı öğrenildi. Böyle bir karar İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınıyor.  Bayırköy’de umreden dönen, daha önce kalp ameliyatı olan 70 yaşlarındaki K.A. adlı vatandaşın test sonucunun pozitif çıktığı ve Bilecik Devlet Hastanesinde tedavisin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Bilindiği üzere bu gibi durumlarda Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından COVID-19 Operasyon Merkezi vaka tespitlerinde uygulanması gereken tüm tedbirleri alarak hareket ediyor.

Hastanın yakın temas halinde olduğu çevresi tek tek tespit edilerek, yeni tip koronavirüs hastalığının (COVID-19) en yaygın semptomları ateş, yorgunluk ve kuru öksürük belirtileri olmayanlara test yapılmıyor, 14 gün ev izolasyonu öneriliyor. Bu 14 gün ve izolasyonu içerisinde semptomların görülmesi halinde bireylere test yapılıyor. Test sonucu pozitif çıkan hastalar tedavi altına alınıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.