DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞSAVCI KILIÇ VE EŞİNE VEDA YEMEĞİ

BAŞSAVCI KILIÇ VE EŞİNE VEDA YEMEĞİ

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Eskişehir’e tayin olan Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ ve eşi Sulh Ceza Hâkimi Nurhan KILIÇ onuruna veda yemeği düzenlendi.

Bozüyük Grand Çalı Otel’de düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Hasan YAMAN, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat GÜNHAN, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma ÇOBAN, Bilecik Adalet Komisyon Başkanı Kamil KAYA, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Savcılar, Hâkimler ve adliye personeli katıldı. Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Hasan YAMAN “Hem Başsavcımız hem Hâkime Hanım mesleklerindeki başarılarıyla, liyakatleriyle, ehliyetleriyle, hem de kurmuş oldukları sıcak, samimi ve dostane ilişkilerle ilçemizde temayüz etmişlerdi. Hakikaten bizlerde, çalışma arkadaşlarım da kendilerinden çok memnundu. Ama vedalarda Türk töresinde önemli bir şey var, helallik istenir. Ben her ikisinden de şahsım ve arkadaşlarım adına helallik istiyorum. Yeni görev yerlerinin hem kendilerine hem ailelerine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi. Başsavcı KILIÇ ise yaptığı konuşmada “ Bozüyük’teki görev sürecimizi çok güzel atlattık. Personelimiz, avukatlarımız, hâkimlerimiz, savcılarımız, protokolün değerli üyeleri, herkes yardımcı oldu ve tabiki İl Başsavcımızın da desteği ile başarılı olduk. Öyle olduğuna inanıyorum. Bu gün bu ortamda hepinizi görmekten mutluluk duyuyorum. Hepinize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da tayin sebebi ile Bozüyük’ten ayrılacak olan Başsavcı ve eşine Bozüyük’e hizmetleri için teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Programda daha sonra Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ ve eşi Sulh Ceza Hâkimi Nurhan KILIÇ’a anı plaketleri takdim edildi. Programın sonunda ise doğum günü olan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın eşi Emine BAKICI için sürpriz kutlama yapılarak pasta kesildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.