DOLAR
32,3395
EURO
35,1094
ALTIN
2.241,68
BIST
8.872,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Başkanın Test Sonucu Pozitif Çıktı

Başkanın Test Sonucu Pozitif Çıktı. Belediye Başkanı Şahin’in Test Sonucu Pozitif Çıktı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bugün yapılan COVID-19 test sonucunun pozitif olduğunu açıkladı.

Osmaneli’de yeni tip koronavirüs ile mücadele noktasında oldukça yoğun bir çalışma temposu geçiren Osmaneli Belediyesi personellerinden daha önce koronavirüs tanısı konulan çalışanlar olduğunu ve yapılan tedavilerin tamamlanmasının ardından görevlerine devam ettiklerini biliyoruz.

Yaz dönemi ve bayram tatilinin ardından tüm Türkiye’de yeni tip koronavirüs (COVID-19) vaka sayılarında artış olmasının beklendiğini yayınlamış olduğumuz haberlerde yer vermiştik. Yine aynı şekilde kış döneminde de havaların soğumasıyla birlikte vücut direncinin düşmesinin sebep olacağı pozitif vakalarda artış görülmesi bekleniyordu.

Koronavirüs’e karşı en büyük silahımız tedbir

Vücut direncimizi yüksek tutmak için konunun uzmanı doktorlar tarafından tavsiye edilen sağlıklı beslenme önerilerine dikkat etmemiz gerekiyor.

Koronavirüs temas yoluyla bulaştığı için, teması sıfıra indirip, sosyal mesafe ve temizlik tedbirlerine uymalı eğer uyamayacağımızı düşünüyorsak mümkün mertebe evde kalarak virüse karşı kendimizi izole etmeliyiz. Tüm tedbirlere harfiyen uyduğumuzu düşündüğümüz bir anda, sinsi bir şekilde bekleyen sizi hasta etmek isteyen bu virüsün fırsat kolladığını unutmamanız gerekiyor.

Kış aylarıyla birlikte hem ülkemiz, hem de ilimiz Bilecik’te artan yeni tip korona virüs vakaları, üzücü haberleri de beraberinde getiriyor.

Yakın zamanda belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri gibi bir çok kişinin yeni tip korona virüs test sonucunun pozitif çıktığını sitemiz üzerinden duyurmuştuk.

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen’in tedavileri devam ederken bu kez üzücü haber Osmaneli ilçesinde yoğun çalışma temposunu sürdüren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’den geldi.

Osmaneli Belediye Başkanlığının sosyal medya hesaplarından Başkan Münür Şahin paylaşımında tedavisine evinde devam edileceğini ve Başkan’ın evinde oluşturulan ofisle tedavi sürecinde evden çalışmaya devam edeceğini kaydetti:

YAPILAN SON TESTİM SONUCUNUN POZİTİF OLDUĞUNU ŞU AN ÖĞRENDİM. EŞİM TOMRİS’DE POZİTİF. EVDE TEDAVİLERİMİZ SÜRÜYOR. ALLAHA ŞÜKÜR SAĞLIĞIM ÇOK İYİ. İNŞALLAH EŞİMLE EVDE BU SÜRECİ GECİRECEĞİZ.
BAŞTA BAŞHEKİMMİZ GÜLİZ ÖZYAŞAR’A VE HASTAHANEMİZ PERSONELİNE, DOKTORLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM. EVDEN KURDUĞUMUZ OFİSLE OSMANELİ HALKININ HİZMETİNE DEVAM EDİYORUM. ALLAH TÜM HASTALARIMIZA ŞİFALAR VERSİN.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.