DOLAR
32,4487
EURO
34,7895
ALTIN
2.446,57
BIST
9.940,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Başkan Yağcı Yörük Çadırında Projeleri Anlattı

Başkan Yağcı Yörük Çadırında Projeleri Anlattı

Ak Parti Bilecik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Selim Yağcı, Edebali Yörük Çadırında vatandaşlara projelerini anlattı.

Bilecik Belediye Meclis Üyesi Servet Yılmaz’ın sahibi olduğu Edebali Yörük Çadırında, Yılmaz’ın açılış konuşması ile başlayan programa Yılmaz’ın Bilecik’te ki tüm sevenleri çadıra akın etti. Yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleşen programda Başkan Selim Yağcı sahaya inerek, yaklaşık 130 kişiye projelerini anlattı. OTOPARK PROJESİNDEN, ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PİSTİNE, KENT MEYDANINDAN, HANIMLAR KAHVESİNE, OTOGAR PROJESİNDEN, VİZYON KENTE toplamda 16 Marka Projeyi vatandaşlara anlatan Yağcı’ya vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi.
2004 YILINDA BELDİYE HİZMETLERİNİ YERİNE GETİREMEYECEK KONUMDAYDI
Ak Parti Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı; 2004 yılında Bilecik’te göreve geldiklerinde Belediyenin temel hizmetleri olan Su, Temizlik gibi hizmetleri yerine getiremeyecek mknoumda olduğunu belirtirken; “2004 yılında Bilecik’te göreve başladığımızda gerçekten Bilecik şehirciliğin temel alt yapısı hizmetlerini dahi yerine getiremeyecek durumda ve konumdaydı. Yollarımız maalesef istenilen nitelikte değildi, çamurdu. Alt yapı kanalizasyon, su, temizlik ve benzeri noktalarda halkımıza layık hizmet sunulamıyordu.” dedi.

“Bilecik’te bu yolculuğa başlarken, şehrimiz adına 3 aşamalı bir projeyi ortaya koyduk. Onun için, 2004 yılı 2009 yılı arasında Bilecik Belediye Başkanlığı olarak, ilk dönem projelerimiz, şehirciliğin olmazsa olmaz denilen, alt yapı yatırımlarını yapılması,temiz, sağlıklı ve içilebilir suyun temin edilmesi halkımıza bu suyun kullandırılması yine yolların çamurdan kurtarılması, insanlarımıza yakışır yol imkanlarının sunulması ve şehircilikte pazar ve ulaşım gibi sorunları hallettik.”

“2004 yılında göreve başlarken, o zaman şöyle dedik; “Nasip olursa bu şehirde, 2. 5 yılımızda da şehrin sosyal, kültürel hayatını, kent vizyonunu yükseltecek projeler yapmalıyız dedik. 2009 yılında sizlerin huzuruna geldiğimizde, Allaha çok şükürler olsun ki, bugün 10 yılın sonunda o 11 proje ile birlikte, 100’ü aşkın projeyi gerçekleştiren bir ekibin belediye başkanı olarak, ekibin temsilcisi olarak Ak düşüncenin temsilcisi olarak sizlerin huzurundayız. Bilecik’te olmaz denilen bir çok şeyi önce Cenab-ı Hakkın takdiri, sizlerin desteği, duası ve ekip arkadaşlarımızla birlikte, canla başla çalışmalarımızla, gerçekleştirdik. Bugün şunu ifade edebilirim, Bilecik artık Türkiye’nin, en sağlıklı alt yapısı olan illerinden birisi. Suyu Türkiye’de gerçekten ortalamanın altında, olan bir halden en kaliteli bir hale getirdik. Bilecik adına düşüncelerimiz, hedeflerimiz, azmimiz, heyecanımız gerçekten son derece fazla ve inşallah bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da vaatlerimizi taahhütlerimizi yerine getirme noktasında gücümüz de var. ” dedi.

Programa, AK Parti Bilecik il Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Selim Yağcı, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Projelerin açıklanmasından sonra Selim Yağcı yapılan gözleme ve çay ikramı ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.